TiVaKo 2019
Tivako 2019 - Tietotekniikan valvonnan ja kontrollien koulutus.

Imoittautumiset ja peruutukset tällä lomakkeella 21.1.2019 mennessä.

Myöhemmistä peruutuksista laskutamme koulutuksen hinnan. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta, eikä ilmoittautunut osallistu koulutukseen, laskutamme koko koulutusmaksun. ISACA Finland / Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry pidättää itsellään oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuden peruuttaa koulutus mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Organisaatio
Your answer
Oletko ISACA:n jäsen? *
Ilmoittautuessa kannattaa samalla liittyä ISACAn ja Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry:n jäseneksi. Jäsenmaksulla saat heti merkittävän alennuksen koulutussarjan hinnasta, sertifiointien tutkintomaksuista, alennuksia muista koulutustilaisuuksista ja alan kirjallisuudesta sekä osallistumisoikeuden ajankohtaisia aiheita käsitteleviin jäsenkokouksiin. Aktiivinen jäsen pääsee myös vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja sen kehittämiseen. Liittyminen tapahtuu kansainvälisen ISACA:n sivujen (www.isaca.org) kautta. Jäsenmaksu on helpoin maksaa luottokortilla suoraan liittymisen yhteydessä. Erikseen pyytämällä jäsenmaksusta saa myös paperilaskun.
Valitse koulutuskokonaisuus *
Tarkemmat tiedot hinnoista ja alennuksista löytyvät TiVaKo 2019 -esitteestä.
Laskutustapa *
Laskutustiedot (postiosoite / sähköposti / verkkolaskuosoite) *
HUOM! Puutteelliset laskutustiedot aiheuttavat myöhästymisiä maksuissa. Ole ystävällinen ja tarkista yrityksesi laskutustiedot ja käytännöt, jotta antamasi tiedot ovat oikeat ja virheettömät.
Your answer
Muuta huomioitavaa *
Esim. yksittäiset koulutuspäivät, mahdollinen alennuskoodi, ruoka-aineallergiat, liikuntarajoitteet yms.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service