Anmod om medlemskab af Haver til Maver
Som medlem bliver din organisation en del af noget kæmpestort - noget, der spirer, blomstrer, koger, syder og smager rundt om i landet. Den bliver en del af bevægelsen sammen med andre aktører i hele Danmark, som arbejder inden for feltet have, mad og natur i børn og unges opvækst.

Du anmoder om medlemskab for din organisation ved at udfylde felterne nedenfor. Derefter modtager du en blanket, som du skal udfylde og sende retur til os.

Når din organisations medlemskab er godkendt, får du en bekræftelse på e-mail.
Email address *
Kontaktperson (fulde navn) *
Your answer
Telefon *
Your answer
Organisation *
Your answer
Adresse på organisation *
Your answer
Postnummer *
Your answer
By *
Your answer
Land *
Your answer
Hvorfor ønsker du, at din organisation bliver medlem af Haver til Maver? *
Your answer
Arbejder organisationen på at starte/drive skolehave med udgangspunkt i Haver til Mavers grundprincipper: https://havertilmaver.dk/skolehaver/grundprincipper/ og blive en Haver til Maver skolehave? Eller arbejder organisationen inden for feltet have, mad og natur i børn og unges opvækst? *
Ja, tak Haver til Maver må gerne kontakte mig med medlemsinformation om kurser, workshops, tilbud og lign *
Vores kommunikation med vores medlemmer er vigtigt. Derfor sendes der løbende medlemsinformation ud gennem vores nyhedsbrev, men vi ønsker også at kunne kontakte dig med relevante tilbud, rabatter, nyheder og invitationer til arrangementer og kurser.
Privatlivspolitik: Jeg accepterer, at Haver til Maver må opbevare mine oplysninger, og er indforstået med vores privatlivspolitik, som kan læses her: https://havertilmaver.dk/privatlivspolitik/ *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Haver til Maver. Report Abuse