Lagottokalenteri 2019 -tilaus
Tällä lomakkeella voit tilata vuoden 2019 lagottokalentereita. Kalenteri on avattuna A3 kokoinen ja siinä on suomalaiset nimipäivät, viikkonumerot ja tietysti mitä hienoimpia, ihanimpia ja hauskimpia otoksia kuvauksellisista kikkuroista!

Kalenterin hinta:
12€ kpl postitettuna
10€ kpl noudettuna

Maksahaluamasi määrä kalentereita Suomen Lagottoklubin tilille FI55 4260 0010 3222 50 ja liitä tähän lomakkeeseen arkistointitunnus, jotta voimme seurata maksuja. Maksun viestiin tilaajan nimi ja kalenterien määrä. Huomaathan, että tilinumeromme on muuttunut viime vuodesta. Myymme kalentereita niin kauan, kuin niitä riittää.

Kalentereita voi noutaa Messukeskuksesta Koiramessuilta Lagottoklubin pisteeltä rotutorilta 15.-16.12. (Helsinki). Kalentereita myydään Koiramessuille käteisellä sekä pankkikortilla.

Lisätietoja kalenterieihin ja tilauksiin liittyen: hallitus@lagottoromagnolo.fi tai lagottokuvat@gmail.com tai Mari Rautavirta puh. 045 6066599.

Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Kuinka monta postitettavaa kalenteria tilaat? (hinta 12€/kpl)
Your answer
Osoite
Your answer
Kuinka monta noudettavaa kalenteria tilaat? (hinta 10€/kpl)
Your answer
Mistä tapahtumasta tai keneltä noudat kalenterit? (syyskokous, rotuneuvottelu, koiramessujen rotukoju)
Your answer
Mikä on tilauksesi loppusumma? *
Your answer
Maksun arkistointitunnus *
Your answer
Muuta
Your answer
Kiitos tilauksestasi! Toivoittavasti kalenteri tuottaa iloa ensi vuoden jokaisena päivänä! Kalentereita postitetaan vuoden loppuun asti joka maanantai 19.11. alkaen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service