FORMULAR DE PARTICIPARE
ANUNȚ DIN 12 IANUARIE 2018, ORA 14.00:
NUMĂRUL DE PARTICIPANȚI PENTRU ATELIERELE DE INSTRUIRE A FOST COMPLETAT. DACĂ DORIȚI, VĂ PUTEȚI ÎNREGISTRA ÎN LISTA DE AȘTEPTARE. ÎN CAZUL ÎN CARE PARTICIPANȚII ÎNREGISTRAȚI VOR REFUZA PARTICIPAREA, VEȚI FI CONTACTAT ÎN ORDINEA ÎNREGISTRĂRII.

La 21 și 22 februarie 2018, Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) va organiza două ateliere de instruire pentru facilitarea aplicării mecanismului de desemnare procentuală (Legea 2%). Aceeași sesiune de instruire va avea loc și la 21 și la 22 februarie 2018. Scopul atelierelor este capacitarea organizațiilor societății civile (OSC) pentru valorificarea beneficiilor Legii 2%.

Beneficiarii instruirilor pot fi reprezentanți ai OSC-urilor: asociații obștești, fundații, instituții private, culte religioase și părțile lor componente. Numărul maxim de participanți per training va fi de 20 de persoane. Înregistrarea se va face în ordinea recepționării formularelor de participare. Prioritate se va acorda persoanelor care anterior nu au participat la instruirile organizate de CRJM privind mecanismul de desemnare procentuală.

Pentru o mai bună desfășurare a instruirilor, vă rugăm să completați formularul de participare până la 31 ianuarie 2018. Completarea formularului durează circa 5 minute și echivalează cu exprimarea intenției de înregistrare în calitate de participant la unul din atelierele de instruire.

Locația și agenda atelierelor urmează a fi decise în urma procesării formularelor de participare, în funcție de răspunsurile participanților. Participarea la ateliere este gratuită.Organizatorii vor acoperi cheltuielile de transport interurban suportate de către participanții din afara localității în care vor fi desfășurate atelierele de instruire. Instruirea va avea loc în limba română.

Email address *
Nume, Prenume *
Your answer
Denumirea organizației necomerciale *
Your answer
Funcția *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Localitatea în care activează organizația *
Your answer
Când sunteți disponibil(ă) să participați? *
Localitatea în care doriți să se desfășoare atelierul de instruire (cheltuielile de transport interurban vor fi acoperite de organizatori) *
Required
Dacă doriți ca atelierul de instruire să se desfășoare în alt oraș decât cele menționate la întrebarea de mai sus, vă rugăm să indicați denumirea acestuia:
Your answer
Dispuneți de un laptop pe care să-l puteți aduce la training? *
Ați participat anterior la instuiri organizate de CRJM privind Legea 2%? *
Care sunt subiectele de care sunteți interesat(ă)? (puteți alege mai multe opțiuni) *
Required
Comentarii și întrebări
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms