Prijava na radionicu
U četvrtak, 01.06. u Tehnološkom parku Varaždin u razdoblju od 17:00 do 20:00 održava se radionica pod nazivom "Digitalizacija poduzeća i poslovnih procesa za poduzetnike početnike"*

Polaznicima će biti predstavljene osnovne informacije o digitalizaciji poslovanja i važnosti digitalizacije u današnjem poslovnom svijetu. Cilj predavanja je pružiti polaznicima znanje o tome kako digitalizirati svoje poslovanje i procese te kako iskoristiti digitalne alate i tehnologije kako bi se povećala produktivnost i učinkovitost.

Uz praktične primjere, polaznici će naučiti kako primijeniti digitalne alate i tehnologije u svom poslovanju. Bit će predstavljene različite vrste digitalnih alata te će se detaljno razraditi njihova primjena u pojedinim poslovnim procesima.

Radionicu će održati predstavnici Udruge Makerspace koja okuplja uspješne poduzetnike s iskustvom u provođenju nacionalnih i međunarodnih programa i projekata. Uz edukacije unapređenja STEM vještina kod djece i mladih, Udruga provodi projekte s ciljem usvajanja novih poslovnih vještina i praktičnih znanja za poduzetnike početnike. 

*Potrebno je donijeti vlastito prijenosno računalo.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 31.05. u 16:00. Broj mjesta je ograničen. Radionica je organizirana uz podršku Mreže BOND, uz suradnju s Enterprise Europe Network (EEN).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Zanimanje *
Tvrtka/institucija *
Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, koji je stupio na snagu 25.05. 2018. i članka 7., prijavom dajem suglasnost Tehnološkom parku Varaždin, d.o.o. da prikupi i obrađuje moje osobne podatke u svrhu informiranja i savjetovanja. Upoznat/a sam s mogućnošću da danu suglasnost mogu u svakom trenutku opozvati. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TECH_PARK. Report Abuse