Árajánlat kérés, Új fejlesztési igény/ visszajelzés
Ez neked való, ha nem találsz valamilyen funkciót és szeretnél fejlesztési igényt leadni. Ebben az esetben nem csak javaslatról van szó (Kívánságlistás igény), hanem igényedre árajánlatot küldünk. Ezen űrlap kitöltésével azt is jelzed egyúttal, hogy a funkció fejlesztéséért fizetnél is, amyennyiben elnyerte tetszédeset az árajánlat.
--------
Akkor is érdemes ezt kitöltened, ha pl. nem tudod tudja-e a webáruház az általad kigondolt/kerestt funkciót, de amennyiben nem tudja, úgy hajlandó vagy valamilyen mértékben költeni rá. ennek mértékét lentebb megadhatod.
--------
Ha egyedi igényeid vannak, vagy szeretnéd egyedi funkciókkal kiegészíteni webáruházadat, igényeidet várjuk szeretettel!
E-mail címed: *
Telefonszámod: *
Akivel szükség esetén tovább lehet pontosítani a fejelsztési igényt.
Weboldalad címe, ha van:
Amelyik weboldal alá szeretnéd a fejlesztést vagy amilyen környezetben szeretnéd használni az új funkciókat.
Fejlesztési/javítási igényed leírása *
Legyen minnél részletesebb. Használj példákat is ,de ez ne helyetesítse a leírást, mert máshol látható funkciók működése mögé nem látunk be, ezért ezek leírása szükséges.
Árajánlat száma, ha van
Fejlesztés fázisa *
Fejlesztés sürgőssége: *
Iránymutató határidő. Mikorra szeretnéd?
MM
/
DD
/
YYYY
Az árajánlat tartalmazza-e a specifikációs költségeket is *
Nyilatkozat *
Nyilatkozom, hogy tervezem a kért funkció megrendelését, amennyiben van rá fedezetem vagy szándékom. Csak tájékozódás jelleggel kérlek ne kérj árajánlatot t őlünk. Ez azért fontos, mert az árajánlathoz is sok esetben komoly fejlesztői tervezési munka szükséges a háttérben, ami több órát is igénybe vehet nálunk.
Fedezet: *
Igen van rá fedezetem ár érték arányban szeretnék is rá költeni
Fontos tudnivaló *
Amennyiben CorinWebshop bérelhető rendszert használsz, az új fejlesztési igény nem lehet ránk kötelező érvényű a rendszer használatához, mivel nem egyedi (nem saját tulajdonú) webáruházról van szó. A rendszer regisztrálásakor lehetőséged van megismerni a rendszer jelenlegi teljes tudását, de ezekről kérdezhetsz is tőlünk. A rendszerben sok funkciót használsz ingyen, amit mi vagy valaki más finanszírozott meg valamikor, Ne Te. Ez a közösségi elv (OpenSource rendszerekből ismerhetsz), ami azt jelenti, hogy nem csak kiveszünk a nagy közös és sokszor ingyenes jóból, hanem mi is vállaljuk költségekkel is ennek fejlődését. Tehát nem csak magunk hasznát nézzük kizárólag, az árainkat mi is így alakítottunk ki 1x fejlesztéseknél. Üzleti filozófiánkba nem fér bele az irigység, azaz azért nem szeretnél ilyet fejleszteni, mert nem szeretnéd hogy más használja. Ha nem szeretnéd, hogy az adott új funkció más is használja, ezt jelezd lentebb, és a fejlesztési árta nem társfinanszírozásban, hanem teljes áron adjunk meg. (a kiadott árak alapvetően társfinanszírozott árak) Megoldásaink erre az esetre: 1. Ebben az esetben a funkciót csak te fogod használni, má számára nem lesz elérhető. 2. A funkció másnak is elérhető, de te láthatod hogy használja-e bárki más rajtad kívül, ha igen a havi díj 20%-a a tied. 3. A rendszert megvásárolhatod és fejlesztheted saját magadnak saját példányban. Részletekről érdeklődj kollégáinknál.
KÖSZÖNETNYÍLVÁNÍTÁS (Megjegyzés)
Köszönjük, hogy a gyors munklánkat elősegítetted ezen űrlap kitöltésével is, így mi is gyorsan tudunk reagálni igényeidre ezzel is sok egyeztetős kört megspórolva neked és nekünk is. Amennyiben CorinWebshop bérelhető rendszert használsz, az új fejlesztési igény nem lehet ránk kötelező érvényő, illetve nem tudjuk azt sem elfogadni, hogy ezt más is használná. Erre az esetre azt tudjuk javasolni, hogy vedd meg a rendszert és fejlesztess saját magadnak saját példányban. A ren
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Quickstudio Group. Report Abuse