Prijava za "Pokreni DOBAR biznis!" seminar :: SOCIAL IMPACT AWARD
🏗 Social Impact Award je takmičenje u idejama mladih koji žele da naprave socijalnu ili ekološku promenu na konstruktivan način. Naša misija je da promovišemo znanje i praksu društvenog preduzetništva među mladima u Evropi. Društveno preduzetništvo je za nas kreativna, preduzetnička akcija, fokusirana na društveni ili ekološki problem.
🔎Istraži malo više kroz ovaj kratak vodič : http://tinyurl.com/vodic-sia


🙋🏽‍♀️ Pokreni DOBAR Biznis! predstavlja jednodnevni seminar sastavljen od 3 radionice na kom ćeš steći osnovno znanje o ovoj temi i saznati više o Social Impact Award konkursu na koji možeš da prijaviš svoju ideju i dobiješ šansu da je ostvariš.

💪🏼 Radićemo 6 sati sa pauzama za osveženje. Detaljna agenda seminara biće dostupna par dana pre samog događaja.

👭 Radionice će voditi:
- Deniz Hoti (social designer)
- Sanja Ristć (marketing mentorka)
- Nataša Lenđel (community inspiratorka)


🎢 Zašto da se prijaviš?
Ono što je jedinstveno u iskustvu koji ovaj program nudi jeste prilika da radiš sa mentorima, iskusnim preduzetnicima koji su prošli kroz korake koji tebe očekuju, zatim ti daje šansu da dobiješ početna sredstava za svoju ideju, što je retkos u programima za pokretanje biznisa. Najbolja biznis ideja imaće priliku da se predstavi na Međunarodnom SIA samitu u novembru 2019. godine u Kijevu.

Primere projekta koji su do sada ulazili u uži krug takmičenja možeš pogledati na:
https://serbia.socialimpactaward.net/knjiga-inspiracije/


💸 Troškovi seminara su pokriveni, učešće je slobodno i otvoreno za sve zainteresovane mlade između 15 do 30 godina.

⤵️ Prijavi se za učešće na radionici putem ovog formulara. Maksimalan kapacitet učesnika je 16, a u slučaju da se javi više zainteresovanih, biće objavljen termin za dodatnu radionicu koju ćemo ponoviti. Tvoji podaci biće upotrebljeni isključivo u svrhu prijave za seminar. Ukoliko želiš da ostaviš svoj mejl za mejling listu na koju stižu ažurirane zanimljivosti o dešavanjima i programima sličnim ovome, možeš to obeležiti u formularu.


🎇 Šta je SINHRO?
SINHRO je ideja koja je nastala iz dubokog razumevanja potencijala ljudi. Potencijala koji se ogleda u podsticanju inovacija kroz prizmu prostora koji pruža interaktivno i kolaborativno okruženje. Okruženje gde je međusektorska saradnja u oblasti kreativnih i tehnoloških industrija moguća sa ciljem da Pančevo izraste u uzbudljiv pametan grad. Grad koji živi 4.0 revoluciju i u kome će svi želeti da stvaraju i ostanu. SINHRO hub, kao platforma za razvoj generacija preduzimljivih ljudi, je mesto susreta izuzetnih pojedinaca, inovativnih startapova, talentovanih učenika, kreativnih studenata, iskusnih eksperata, aktivista i istraživača.
Tvoje ime i prezime? *
Tvoj datum rođenja? *
MM
/
DD
/
YYYY
Kontakt telefon?
Kontakt mejl?
Da li želiš da se prijaviš na mejling listu i da ti stižu ažurirane zanimljivosti o dešavanjima i programima sličnim ovom?
Clear selection
Ukratko opiši problem ili potrebu koji želiš da rešiš. Sasvim je okej ako se tvoj fokus preusmeri na neki drugi problem tokom radionice, ne brini.
Ukratko opiši svoju biznis ideju. Sasvim je okej ako tvoja ideja poprimi drugi oblik tokom radionice, ne brini.
Da li postoje neke specifičnosti u tvojoj ishrani ili kretanju koje bi trebalo da znamo?
Imaš li ti pitanje za nas? (:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy