Прашалник „Зошто не јас? 2,0”
Целта на овој прашалник, кој е дел од проектот „Зошто не јас? 2.0”, имплементиран од Младиинфо Интернешнл и поддржан од Амбасадата на САД во Северна Македонија, е да ги идентификува, мапира и истакне приказните за успешни бизниси од млади претприемачи во Северна Македонија. Крајниот резултат ќе се заснова на позитивни практики во форма на Онлајн прирачник за млади претприемачи: Упатства за промовирање и раскажување приказни за успешни деловни потфати.

Одговорите се анонимни и ќе се користат исклучиво за истражувачки и статистички цели.

Please press the 'submit' button once you fill out the form in order your answers to be recorded.

Thank you for participating in our survey. Your feedback is highly appreciated.
Возрасна група *
Пол *
Етничка припадност *
Место на живеење *
1. Дали сте запознаени со достапните јавни фондови и програми за почетни бизниси во Северна Македонија? *
2. На скала од 1 до 5, колку се согласувате со изјавата дека постои позитивна бизнис клима во Северна Македонија да започнете и да успеете со вашиот бизнис на млада возраст? *
3. Според вас, кој фактор ги спречува младите да започнат сопствен бизнис во Северна Македонија? (можете да изберете повеќе од една опција) *
Required
4. Дали имате започнато сопствен бизнис? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy