Frivillig ansøgningsskema QuongaFest 2018
Kære dig! Tak for din interesse i at være frivillig på QuongaFest d. 15. - 18. november 2018. For at tage mest muligt hensyn til dine behov, bedes du udfylde dette skema så godt du kan. Vi forventer man tager mellem 2-3 vagter på festivalen. Til gengæld får man mad og drikke på sine vagter og partoutbillet til festivalen.
Hvis du har det mindste spørgsmål, kontakt Yasmin Ben-Kisos på 42176908 eller yasmin@quonga.dk Vi glæder os til at have dig med på holdet!
Email address *
Navn *
Your answer
Alder *
Your answer
Adresse *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Har du før været frivillig eller deltaget på QuongaFest? *
Hvad vil du gerne arbejde som på festivalen? (Vælg gerne flere) *
OBS! I kan orientere jer om de forskellige opgaver i tidligere opslag på frivilliggruppen "Frivillige på Quongafest 2017"
Required
I år afholder vi frivillig-intro af to omgange ved starten af festivalen - onsdag d. 14/11 kl. 17:00 og torsdag d. 15/11 kl 13:00 . På hvilke tidspunkter har du mulighed for at komme til intro? *
Hvornår kan du arbejde på festivalen? *
Vi har brug for at vide i hvilket tidsrum vi kan lægge jeres vagter. Det betyder dermed ikke at man får en vagt fra 15 - 21 hvis man krydser denne af, men blot at vagten kan ligge et sted i det tidsrum. Mange krydser er ikke ensbetydende med flere vagter, men gør det lettere at planlægge :)
Required
Hvilken størrelse T-shirt ønsker du? *
Required
Kommentarer angående mad
(Er du fx vegetar eller allergisk?)
Your answer
Øvrige kommentarer
Noget specielt vi skal vide? Er der tidspunkter du slet ikke har mulighed for at være her? Eller vil du blot fortælle hvor meget du glæder dig?
Your answer
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Quonga. Report Abuse - Terms of Service