Pešbus spremstvo
Za dobro delovanje Pešbusa je potrebno zanesljivo partnerstvo med spremljevalci, starši in otroki. Vabimo vas, da se nam pri izvedbi pridružite. Če vas sodelovanje zanima, prosimo, izpolnite naslednji obrazec.
Ime, priimek *
Your answer
Email *
Your answer
Organizacija *
Your answer
Ime šole, do katere bi želeli spremljati otroke:
Pešbus želim spremljati v naslednjih dneh: *
Required
S klikom na gumb “SUBMIT/POŠLJI” soglašam, da se podatki iz prijavnice uporabijo izključno za potrebe izvedbe akcije Pešbus, ki se bo odvijala od 16. 9. do 30. 9. 2019, in sicer za obveščanje in informiranje o poteku akcije.
Izjava
Podatki se obdelujejo in varujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) (UL. L. 119, 4. 5. 2016, str. 1–88).Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam.Zbrane osebne podatke bo MONG hranila do preklica privolitve posameznika oziroma do zaključka akcije.Posameznik ima pravico privolitev kadarkoli pisno preklicati; izjavo o preklicu privolitve posreduje na e-naslov: etm@nova-gorica.si. Na enak način lahko zahteva tudi dostop do podatkov, ki se nanašajo nanj, uveljavlja pravico do popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitve obdelave, ugovora obdelavi in prenosljivosti podatkov.Obveščamo vas, da imate pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, ki je Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, Ljubljana.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov MONG je doc. dr. Miha Dvojmoč (miha.dvojmoc@infocenter.si).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service