Apunta't al cens de persones que viuen al carrer
Del 6 al 8 de juny, a Arrels Fundació organitzem un cens de persones que dormen al carrer a Barcelona. La idea és sortir a preguntar a les persones que dormen al carrer i recollir informació qualitativa sobre la seva situació per després desenvolupar polítiques i accions més efectives.

Ho farem del 6 al 8 de juny, durant la matinada. Per participar cal fer una formació prèvia d'un matí o d'una tarda. Necessitem ser molts voluntaris i voluntàries. Apunta't!

Abans de res, mira aquest vídeo per saber què és un cens ;)
DADES BÀSIQUES PERSONALS
Et demanem algunes dades personals per facilitar l'organització de l'equip de voluntariat i donar d'alta l'assegurança.
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
Data de naixement
Si us plau, indica-ho de la següent manera: 00/00/0000
MM
/
DD
/
YYYY
DNI o passaport
Your answer
Adreça postal
Indica el carrer, número i codi postal.
Your answer
Correu electrònic
Necessitem el teu correu per enviar-te les primeres indicacions.
Your answer
Telèfon mòbil
El telèfon mòbil serà una eina important de comunicació entre els voluntaris i els coordinadors.
Your answer
DADES NECESSÀRIES PER AL CENS
Quan t'apuntes a col·laborar?
L'horari és de les 00h fins a les 05h de la matinada. El voluntariat comença amb la trobada de tots els equips a la seu d'Arrels (c/Riereta 24, baixos, Barcelona) i finalitza a cada zona assignada amb el lliurament de la documentació al coordinador/a de cada equip.
Si
No
La nit del 6 al 7 de juny
La nit del 7 al 8 juny
La nit del 8 al 9 de juny
Tria la sessió de formació
El cens és una acció que explora aspectes qualitatius de la situació de les persones mitjançant una conversa/entrevista. Per això la participació requereix d'una formació prèvia de totes les persones voluntàries. La formació tindrà lloc a la seu d'Arrels (c/Riereta 24, baixos, de Barcelona).
Tens experiència en atenció a persones sense llar?
En cas de tenir experiència, ens expliques quina?
Your answer
Barri de preferència on finalitzar el servei
En la mesura que es pugui intentarem que finalitzis el servei en una zona propera a casa teva.
Your answer
Altres comentaris
Your answer
Avís legal
Les dades facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer de dades de caràcter personal del qual és responsable la FUNDACIÓ ARRELS. La finalitat de la seva creació és l’administració de la documentació i de la informació referent als voluntaris de la FUNDACIÓ ARRELS en tots els seus projectes. Els destinataris de la informació són tots els serveis en els quals s’organitza la FUNDACIÓ ARRELS, així com també les institucions públiques i privades oportunes per a la realització de les finalitats d’ARRELS FUNDACIÓ. Sobre aquest fitxer, vostè té els drets de consulta, rectificació i omissió que estableix la Lley Orgànica 15/1999 del 13 de desembre. Per exercir aquests drets, vostè es pot dirigir per escrit a: FUNDACIÓ ARRELS, C/ Riereta, 24 baixos, 08001 Barcelona. Per la present AUTORITZO a la FUNDACIÓ ARRELS per a què tracti les meves dades de caràcter personal en l’àmbit de la institució, el dels seus serveis, ens col•laboradors i institucions annexes, així com també realitzi la cessió dels mateixos als estaments oficials públics i privats oportuns per a la realització de les seves atribucions en compliment de les finalitats directament relacionades amb les funcions legítimes del cessionari (FUNDACIÓ ARRELS), d’acord amb el que disposa la Llei 15/1999 del 13 de desembre. Aquest formulari s’ha confeccionat mitjançant la plataforma Google Apps, la seva utilització requereix l’acceptació de les condicions d’ús, la política de privacitat i les cookies de Google, inclòs l’enviament de dades fora de la UE. Més informació: https://www.google.com/intl/es_es/policies/
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms