HerTon junnufudiksen ilmoittautuminen, tytöt 2009 ja 2010, Siilit

SIILIT joukkueessa pelaavat vuosina 2009 ja 2010 syntyneet tytöt. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Olli Pärnänen. Joukkue aloittaa toimintansa toukokuussa 2017, jos vaan aikuisia saada riittävästi mukaan.

HerTon kaikki toiminta pyörii VAPAAEHTOISTEN voimin ja myös tämä joukkue tarvitsee aikuisia taustatueksi. Harkitse siis tarkoin, voisiko sinun perheestä löytyä aikuinen avuksi toimintaan. Joukkue perustetaan sillä edellytyksellä, että vanhemmista löytyy joukkueelle tiedottaja ja kaksi apuvalmentajaa. Avuksi tulevien aikuisten lapsille taataan paikka joukkueessa, ilman mahdollista jonotusta.

HARJOITUKSET pidetään kerran viikossa touko-syyskuussa. Harjoitukset on joko maanantai- tai torstai-iltaisin kello 17–19 välisenä aikana, tunnin kerrallaan. Joukkueen harjoittelussa on tauko kiihkeimmän lomasesongin ajan, viikot ilmoitetaan myöhemmin. Joukkueen harjoitusvuoro ratkeaa maaliskuun aikana.

Harjoitukset ovat Herttoniemen Urheilupuiston kentällä osoitteessa Siilitie 12. Kentällä treenaa samaan aikaan muitakin HerTo-junioreita, mutta suurelle kentälle kyllä mahtuu! Kentällä on myös pukukoppi, jossa voi vaihtaa tamineet ennen treenejä.

TOIMINTAA ohjaa reilun pelin meininki ja liikkumisen ilo. Jalkapalloiluun keskitytään, mutta toiminta on harrastustoimintaa, ei kilpaurheilua. HerTon junnutoiminnan uutta alkua on leimannut ajatus iloisesta ja edullisesta liikkumisesta lähellä kotia. Ensimmäisenä kesänä joukkue ei osallistu sarjapeleihin, mutta ystävyysotteluja varmaan järjestetään. Lisäksi jokin rento turnaus on mahdollinen.

KESÄKAUDEN KOKONAISHINTA on noin 90€ (tämän hetken arvio, tarkentuu vielä). Maksu sisältää HerTon jäsenmaksun, harjoitukset sekä pelipaidan ja sukat. Maksu tulee maksaa toukokuun alussa, kahdet treenit saa halutessaan käydä kokeilemassa ennenkuin hoitaa laskun. Tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkueen pelaajat eivät tarvitse erillisiä, maksullisia lisenssejä.

ILMOITTAUTUMINEN
Ryhmään otetaan yhteensä 15 tyttöä ja ilmoitettautumiset toivotaan mahd pian, kuitenkin 31.3. mennessä. Tämän lomakkeen lähettäminen ei siis vielä tarkoita, että lapsesi olisi mahtunut mukaan. Lähetämme varmistusviestin kun olette saaneet paikan joukkueessa.

TARVITTAVAT VARUSTEET:
- lenkkarit tai nappikset,
- verkkarit, ulkoiluhousut tai hiekkahousut
- juomapullo
- koon 3 jalkapallo, jos kotoa löytyy. HerTo myös lainaa palloja harjoituksiin.

  Henkilötiedot

  Täytäthän huolella lapsen tiedot ja aikuisten yhteystiedot. Meille riittää yhdenkin aikuisen tiedot, mutta jos toivot toimintaa koskevat viestit kahdelle aikuiselle, ilmoita molempien tiedot tässä.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Aikuisten osallistuminen toiminnan tukemiseen

  Tarvitsemme perheiden apua toiminnan pyörittämiseen. Tehtäviä on monenlaisia. Apuvalmentajan hommana on vetää joukkueen harkat yhdessä muiden valmentajien kanssa kerran viikossa. Tähän menee siis aikaa noin tunti viikossa ja satunnaiset tapaamiset päälle. Lisäksi joukkue tarvitsee tiedottajan, jonka tehtävä on hoitaa viestiminen koteihin. Lisäksi tiedottaja osallistuu silloin tällöin pidettäviin HerTon junnutiimin palavereihin sekä seuraa junnutiimin facebook-ryhmää. Tiedottajan hommiin menee ehkä keskimäärin yksi tunti viikossa, ei kovin suuri panos siis. Tehtäviin saa perehdytyksen ja halutessaan pääsee osallistumaan Palloliiton koulutuksiin. Huomaa myös, että avuksi tulevat aikuiset saavat lapsensa automaattisesti mukaan joukkueeseen.
  This is a required question
  This is a required question

  Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot on nyt täytetty. Muista vielä lähettää lomake painamalla kuvan alla olevaa sinistä painiketta.

  Ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä ei tule erillistä vahvistusta sähköpostiin. Jokaiselle ilmoittautuneelle perheelle ilmoitetaan kuitenkin sähköpostilla maaliskuun loppuun mennessä mahtuiko lapsi ryhmään.

  Captionless Image