Sportief fietsen in Heuvelland
Schrijf je in via dit formulier voor onderstaande evenementen. Op het einde van het formulier vind je alle info voor de betaling per overschrijving.

Zaterdag 21 maart 2020: AFGELAST wegens maatregelen coronavirus
start van de Heilige Week in Heuvelland. Wees de profs voor en fiets op zaterdag 21 maart op het parcours van Gent-Wevelgem. Fiets mee met onze lokale vedette ‘Werner Kerner’ uit het kunstwerk ‘De Ontsnapping’, genoemd naar een lokale druivensoort.
Het wordt een tocht van 88 km aan een gemiddelde snelheid van 25km/uur.

Vrijdag 1 mei 2020:
Fietsarrangement 'Wine and Cycling' voor individuelen. Begeleide fietstocht van 80 km met twee wijndegustaties onderweg en een belegd broodje. 
Achteraf bieden we nog een drankje aan in het fietsonthaalpunt.

Zaterdag 15 augustus 2020:
Hellingenroute Heuvelland met wijnfeesten: Letterlijk het hoogtepunt uit ons aanbod! Rij een col op in Heuvelland, een parcours van 115 km met 40 hellingen goed voor een hoogteverschil van 1500 m. Nadien heb je de mogelijkheid om de lokale wijnen te proeven tijdens de Wijnfeesten in Kemmel.
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Postcode woonplaats *
Your answer
Vrijdag 1 mei 2020: fietsarrangement Wine & Cycling voor individuele fietsers: begeleide fietstocht van 80 km: €15 pp (begeleide tocht, 2 wijndegustaties, belegd broodje, douches, bewaakte fietsenstalling, après vélo) Kies hieronder het aantal personen.
Captionless Image
Zaterdag 15 augustus 2020: Hellingenroute Heuvelland : rij een col op in Heuvelland, een parcours van 115km met 40 hellingen. €8 pp (2 bevoorradingen, douches, bewaakte fietsenstalling) Kies hieronder het aantal personen.
Captionless Image
Zaterdag 15 augustus 2020: Hellingenroute Heuvelland met wijnfeesten. Rij een col op in Heuvelland, een parcours van 115km met 40 hellingen. €18 pp ( 2 bevoorradingen, douches, bewaakte fietsenstalling, toegang tot de Heuvellandse wijnfeesten) Kies hieronder het aantal personen.
Captionless Image
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy