ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΙΛΗΤΗ - ΙΣΤΟΔΙΑΛΕΞΗΣ (Webinar)
Αγαπητή κυρία/Αγαπητέ κύριε

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αποδοχή της πρόσκληση μας να δώσετε μία διάλεξη από απόσταση στο Γενικό Σεμινάριο Ιστοδιαλέξεων για Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής.

Σας ενημερώνουμε για τα τεχνικά θέματα και σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον ακόλουθη πίνακα με τα στοιχεία σας όπως προτιμάτε να αναφέρονται στις ανακοινώσεις για τη διάλεξη σας και στα μεταδεδομένα του αποθετηρίου ιστοδιαλέξεων.

Η εγγραφή της ιστοδιάλεξης (webinar) σας και η ανάρτηση της με άδεια http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ στο αποθετήριο http://blogs.sch.gr/webinarspe1920/ των ιστοδιαλέξεων μας συνεισφέρει γενικότερα στη διάχυση της επιστημονικής γνώσης στον τόπο μας, μέσω της αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας.

Με εκτίμηση,
Σπύρος Παπαδάκης


ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
-----------------------
Κάθε webinar θα έχει συνολική διάρκεια μία ώρα (60’) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
5’ Εισαγωγή – Παρουσίαση ομιλητή
20’ Διάλεξη
20’ Ερωτήσεις – παρεμβάσεις - Συζήτηση
10’ Σύνοψη από ομιλητή
5’ Ευχαριστίες - Κλείσιμο

Ο ομιλητής παρακαλείται από την προηγούμενη ημέρα ή το αργότερο 15’ νωρίτερα να μας στείλει τις διαφάνειες του για να τις αναρτήσουμε - στην εικονική αίθουσα.

Ειδικά, αν είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Centra από αυτό τον Η/Υ, θα απαιτηθούν 5-10’ επιπλέον για την εγκατάσταση – έλεγχο Η/Υ, και ρύθμιση του ήχου (μικρόφωνο - ακουστικά ή ηχεία) και της εικόνας (web camera).

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις ώρες – μέρες που σας εξυπηρετεί να μιλήσετε και στην περίπτωση που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά το Centra να σας βοηθήσουμε για την 1η χρήση του
Επώνυμο *
Όνομα *
Ιδιότητα – Θέση Ομιλητή *
Τίτλος Διάλεξης *
Περίληψη : 80 - 120 λέξεις *
Σύντομο Βιογραφικό : 40 - 80 λέξεις *
E-mail: *
Προσωπική Ιστοσελίδα (URL):
Συμφωνώ: με την εγγραφή της ομιλίας και για την αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση στο κοινό από http://blogs.sch.gr/webinarspe1920/ με άδεια CC (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy