Ballerup Musikfest 2021 - Tilmelding
- af kor, orkestre, dansegrupper, bands og solister til Musikfesten i weekenden 20. - 22. august 2021.

Af hensyn til den videre planlægning vil vi meget gerne have jeres foreløbige tilmelding senest den 30. april. Det er ikke en bindende tilmelding, men vi ønsker blot en tilkendegivelse af, om I vil deltage, hvis det bliver muligt at gennemføre Musikfesten - se invitationen herunder!

PS! Skriv din mailadresse - så får du en kopi af tilmeldingen i din indbakke.
Email address *
Kære kor, orkestre, danse- og teatergrupper, bands og solister m.fl.
Du/I inviteres hermed til at tilmelde jer til Ballerup Musikfest den 20. – 22. august 2021. Vi kan desværre ikke på forhånd love, at du/I vil få scenetid. Det kommer an på, hvor mange der tilmelder sig, men vi vil forsøge at tilrettelægge programmet, så flest muligt vil kunne deltage.

Som ved alle de tidligere musikfester er der ingen kontant honorering for at deltage, men til gengæld kan vi tilbyde jer scener med lys-, lydudstyr og sceneteknikere. Endvidere får alle deltagere omtale i vores PR-materiale, på vores hjemmeside, i Ballerup Bladet, I Kig & Lyt, på Facebook osv. Derudover plejer bymidten at være i feststemning, så der vil være god mulighed for at få nogle dejlige oplevelser i festligt lag.

Vi prøver at være lidt på forkant, idet vi håber, at Corona Pandemien er så meget under kontrol i forsommeren, at det bliver muligt igen at forsamles hen over sommeren, så vi kan blive klar til et brag af en Musikfest.

Vi er dog klar over, at det kan give nogle udfordringer for jer, da mange af jer under Corona nedlukningen ikke har haft mulighed for at øve sammen, men vi håber, at I vil tilmelde jer i den tro og forhåbning, at det bliver muligt for jer at optræde ved Musikfesten, og dermed være med til at få gang i musikken, sangen og dansen igen efter den lange kulturløse Corona tid.

Vi håber I vil tage udfordringen op, så vi til Musikfesten kan samles og få gang i kulturlivet igen i Ballerup.

PS! Vi forventer, at Centrumgaden og Kirketorvet bliver klar til Musikfesten efter den omfattende renovering.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy