Лого за проект
Во рамките на проектот New dimensions of education во кои што е вклучена и СОУ Гимназија Гоце Делчев од Куманово како и училишта од Литванија, Романија, Португалија, Турција и Грција се спроведува натпревар за избор на лого за проектот. Учениците од сите училишта креираа лого и можете да гласате за едно по ваш избор. За да можете да гласате единствено ви е потребно да се најавите со gmail и да одберете едно лого од понудените пет. Гласањето трае до 3 декември 2018год.
Untitled Question *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service