LinkedIn med Helen Rennie-Smith
"Är man inte på LinkedIn så finns man inte." Du kanske har hört den frasen. Är det verkligen så?

Under det här webbinariet går Helen Rennie-Smith igenom grunderna och lite överkurs om hur man använder LinkedIn för att bygga nätverk digitalt.

Vad är LinkedIn?
LinkedIn är världens största professionella nätverk på internet med över 500 miljoner användare. Över 30 % av alla svenskar finns på LinkedIn och de som är mest aktiva är mellan 36-45 år.

LinkedIn har traditionellt främst används som en plattform för att söka jobb eller för att hitta kompetens. Det är fortfarande ett stort användningsområde på LinkedIn men på senare tid har företag och individer fått upp ögonen för hur LinkedIn kan användas på andra sätt, exempelvis för marknadsföring, för att nätverka eller för att inleda dialoger med fler potentiella kunder med hjälp av sin personlig profil.

Välkommen!

TID: måndag 7 september kl 17.00 Stockholm, 16.00 London, 11.00 New York, 8.00 San Francisco, 23.00 Hong Kong

Helen har över trettio års erfarenhet av PR, kommunikation, reklam, journalistisk och är specialiserad på kommunikationsstrategi.


ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar som du vill att Helen tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.



Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarieverktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.

Om du av någon anledning inte får emejlet med länken till webbinariet så läggs den också ut samma dag i SWEA Världen på Facebook.

Håll utkik!
Förnamn *
Efternamn *
Email: *
Email (skriv din email igen, tack): *
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Om du har funderingar eller frågor till Helen om LinkedIn, så skriv dem gärna här:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy