Ócsa ÖTE - SZÚNYOGGYÉRÍTÉS, ÓCSA
Az Ócsa ÖTE szúnyoggyérítési akciót indít Ócsa Város belterületén. A gyérítés a lakosság igényelheti, a jelenlegi kérdőív kitöltésével!

A gyérítést Syngenta Karate Zeon 5 CS szerrel végezzük, ami szabad kereskedelemben kapható, de veszélyes a szúnyogok mellett minden repülő rovarra és a vízi élővilágra is, ezért kérek minden ÓCSAI MÉHÉSZT és TÓGAZDÁT, hogy aki előzetesen értesülni szeretne a gyérítésekről, az regisztráljon az alábbi kérdőív kitöltésével: https://forms.gle/iPVhYsLLiMcC8hFN6

A gyérítést csak esténként 19:30 - 23:00 között végezhető, ami zajjal jár, ezért kérek mindenkit, hogy mielőtt regisztrál, egyeztessen a szomszédokkal! A folyamat kb. 10 percig tart. Szintén fontos, hogy a szomszédos tógazdákat mindenképp tájékoztassák!

Egy átlagos ingatlant alapul véve 10 l oldat szükséges, ezt benzinmotoros porlasztós permetezőgéppel 10 perc alatt tudjuk kijuttatni. A szolgáltatás ellenértékét TÁMOGATÁS címen tudja fogadni a közhasznú egyesület! A lakossági felmérésünk alapján a reális, javasolt támogatás 3.000,- ft / 10 l oldat.
Név *
Cím (utca / házszám) *
E-mail cím *
Telefonszám *
Vélt oldatigény *
A gyérítés menetét tudomásul vettem, következményeivel tisztában vagyok, a szomszédokat tájékoztattam! *
További megjegyzések
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy