Espoon Suunta - eGroupJr valmennusryhmään haku kaudelle 2020
Espoon Suunnan 11-14 (15) - vuotiaiden nuorten valmennusryhmä eGroupJr tarjoaa motivoituneille nuorille suunnistajille laadukkaita harjoituksia, leirejä, kilpailumatkoja sekä ohjeelliset vuosi- ja viikkosuunnitelmat sekä tukea ja opastusta omatoimiseen harjoitteluun.

Ryhmän toiminta jatkuu uuden kauden osalta 1.11.2019. Ryhmä on tarkoitettu kaudella 2020 sarjoissa HD12 ja HD14 suunnistaville nuorille (2006 - 2009 syntyneet). Vuonna 2005 syntyneet voivat hakea joko eGroupJr-, eGroup- tai eGroupH-ryhmään oman valintansa mukaisesti. Huomatkaa että tällä lomakkeella haetaan vain eGroupJr-ryhmään! eGroupJr-ryhmään valituille järjestetään aloitusleiri 23-24.11 Kisakallion urheiluopistolla.

Ryhmään haetaan täyttämällä tämä lomake 31.10.2019 mennessä. Ensimmäiset valinnat ryhmään tehdään 1.11.2019. Ryhmää täydennetään myöhemmin uusien hakemusten perusteella. Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on nuoren oma halu kehittyä urheilijana, osallistua suunnistuksen kilpailutoimintaan Espoon Suunnassa sekä sitoutua ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin.

Valmennusryhmän maksu vuoden 2020 osalta on 175 eur, joka sisältää mm. harjoitukset, päiväleirit, suunnistuslisenssin ja vakuutuksen, vuosi- ja viikkotasoisen harjoitusohjelman sekä tuen leirimaksuihin.

Lisätietoja eGroupJr ryhmän toiminnasta ja ryhmään hakemisesta antaa Risto Tiainen, 040-568 3453.
Nimi *
Etunimi Sukunimi
Your answer
Oletko jo EsSun jäsen? *
Mikäli kyllä, tarkista KAIKKI yhteystietosi myClub palvelusta osoitteessa espoonsuunta.myclub.fi (mukaan lukien huoltajien tiedot), mikäli et ole vielä jäsen, ole hyvä ja täytä jäseneksi liittymisilmoitus EsSun kotisivuilla.
Mikä on ollut paras suunnistuskokemuksesi vuonna 2019? *
Mikä oli vuoden 2019 paras kilpailumenestyksesi tai muu kiva kokemus suunnistustapahtumissa (tai kokonainen suunnistustapahtuma)?
Your answer
Mitkä ovat tavoitteesi suunnistuksen osalta? *
Kuvaa lyhyesti mitä odotat henkilökohtaisesti urheilijana kehittymisen ja kilpailemisen osalta sekä vuonna 2020 että jatkossa.
Your answer
Millaista toimintaa haluaisit seuran ja valmennusryhmän sinulle tarjoavan? *
Kuvaa lyhyesti millaisia harjoituksia, leirejä, tapahtumia ja tukea odotat.
Your answer
Kuinka paljon toivot seuran järjestämiä harjoituksia? *
Onko sinulla henkilökohtainen valmentaja? *
Kuka on henkilökohtainen valmentajasi?
Vastaa vain mikäli vastasit edelliseen kysymykseen Kyllä.
Your answer
Onko sinulla tarve henkilökohtaiselle valmentajalle? *
Ryhmän puolesta tarjoamme ohjeellisen harjoitusohjelman sekä ryhmän valmentajien tuen. Kaipaatko tämän lisäksi erikseen nimetyn henkilökohtaisen valmentajan?
Muut harrastamasi lajit?
Mitä muita urheilulajeja harrastat ja kuinka usein? Onko näiden harjoituksiin vakiopäiviä?
Your answer
Hyväksyn espoonsuunta.fi käyttöehdot (https://espoonsuunta.fi/kayttoehdot) ja annan suostumukseni tietojen tallentamiseen. *
Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus.
Hyväksyn Espoon Suunnan kuva- ja videomateriaalin tuottamisen ja käytön periaatteet: https://drive.google.com/open?id=1Bw0vHWDfeZ8OsIq5Ngsh370hj5YL2NnJ *
Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy