Avtal med Studio PILATES
Jag anmäler mig till Pilatespaketet 2020 på Studio BodyControl & PILATES SVERIGE AB.
Email address *
Pilatespaketet GRAVID - 3 000 kr
Pilatespaketet GRAVID gäller vecka 3-13 2019.

I PILATESPAKETET ingår fast träningstid (kurs) under veckorna 3-13 (ej v. 7), öppna klasser på ordinarie höstschema samt ett medlemskap hos pilatesnu.se. Dessutom ingår en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grunder.

Introduktionen görs utöver pilatesträningen och är schemalagd till måndag den 13/1 kl. 16:30 samt måndag den 20/1 kl 16:30. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta en av tiderna.

Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen (januari-mars). Vid månads betalning tillkommer en engångskostnad för administrativ avgift på 100 kr.

Kostnad: 3 000 kr
Fast träningsdag (kurs) *
Sätt en markering i rutan för den dag du önskar har din fasta träningstid (kurs)
Required
Beräknad förlossning *
Your answer
Namn *
Your answer
Personnummer (12 SIFFROR) *
ÅÅ-MM-DD - XXXX
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Stad *
Your answer
Mobiltelefon *
Your answer
Betalningssätt *
Required
Fyll i summan du önskar betala med Friskvårdskuponger/ePassi eller Actiway
Your answer
Studentrabatt 10 % *
Studentkort ska uppvisas vid kursens början.
Required
Betalning / Delbetalning *
Required
FAKTURERING (om ej samma som kontaktuppgifter ovan)
Ange: Företagsnamn, Org.nr, Kontaktperson, Adress, Postnummer och Postadress.
Your answer
Avtals- och betalningsvillkor *
AVTALET. Avtalet är bindande. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan lämplig kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad. Kunden har skyldighet att i god tid meddela Studio PILATES om sin frånvaro på fast träningsdag (kurs) så annan Kund har möjlighet att ta igen. Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio PILATES och avsäger Studio PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda. BETALNING. Betalning sker kontant (ej kort), mot faktura inom 10 dagar eller enligt den betalningsplan som framgår på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en administrativ avgift 100 kr. Kunden ansvarar för att varje delbetalning är Studio PILATES tillhanda enligt betalningsplan på fakturan. Fakturan skickas till Kundens e-postadress som därmed ansvarar för att uppgett en fungerande e-postadress. Fullgör fakturaadressaten, om annan än Kunden, inte sina åtaganden övergår betalningsansvaret på Kunden. Avgift eller delar av avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift på 500 kr oavsett läkarintygets orsak. Kunden betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats. Läs fullständiga avtalsvillkor på hemsidan. https://www.studio-pilates.se/allmanna-villkor/
Required
Samtycke av personuppgifter *
I samband med att du tränar hos oss behandlar vi information om dig som du själv lämnar. Dina personuppgifter hanteras endast av oss: Studio PILATES och Pilatesnu.se Sverige AB, och i de fall det är nödvändigt för att Studio PILATES ska kunna erbjuda dig sina tjänster av företag som är s.k. personuppgiftsbiträden. Vidare behandlar vi information om dig som du själv lämnar eller som vi gemensamt tar fram när du deltar vid introduktion (uppgifter i hälsodeklaration och ev. fotografier). Syftet är för att kunna erbjuda dig bästa möjliga träning. Du hittar fullständiga avtalsvillkor och vår integritetspolicy på vår hemsida. Du godkänner härmed att vi behandlar dina uppgifter enligt vår Integritetspolicy. Ta del av vår Integritetspolicy på hemsidan: https://www.studio-pilates.se/integritetspolicy/
Required
Foto- och videomaterial *
Vid deltagande vid träningstillfällen kan Studio PILATES komma att ta fotografier eller göra videoupptagningar. Sådana fotografier och videos kan komma att användas i Studio PILATES sociala medier samt återges på Studio PILATES hemsida, blogg, nyhet- och informationsutskick samt i Studio PILATES övriga marknadsföring. Genom att delta på träning och event förutsätter Studio PILATES att Kunden accepterar att Studio PILATES använder foto- och videomaterial för ovan nämnda syften. Om du har lagligt rätt att att inte var med (ex skyddad identitet) eller motsätter dig att vara med på våra foton eller videoupptagningar är det viktigt att du meddelar oss i förväg (skriftligt på avtal) samt vid eventuellt foto-/filmtillfälle.
Required
*
MM
/
DD
/
YYYY
Meddelande till oss skriver du här!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.