Formular înscriere dezbatere online
Dezbaterea online se dorește a fi o platformă de dialog virtual pe tema „Filmul independent între industrie și artă” și are loc luni, 14 decembrie, între orele 16:00-18:00, pe platforma ZOOM Meeting, fiind coordonată de următorii speakeri:
- Conf.univ.dr. Alex Sterian, Prorector Relații Internaționale
- Drd. Victor Bădoi, Președinte SAS UNATC
- Lect.univ.dr. Gabriela Suciu, Departamentul Producție Film
- Drd. Anamaria Antoci, producător 4prooffilm

Vă rugăm să completați următoarele câmpuri pentru a vă putea trimite datele de conectare* și pentru a realiza o centralizare a participanților. De asemenea, vă cerem acordul pe această cale să înregistrăm și să facem capturi de ecran pe care să le folosim pentru promovarea evenimentului (canalul Youtube și pagina Facebook) și să le păstrăm în arhiva UNATC.

Prin completarea acestei fișe de înscriere, îmi exprim în mod expres consimțământul ca UNATC să prelucreze datele mele cu caracter personal (inclusiv fotografii, video etc.) care sunt oferite de către mine, fără a fi constrâns, și care vor fi folosite pentru întocmirea raportului prezentat la M.E.C. după încheierea activității. Confirm că sunt cunoscător al drepturilor prevăzute de Regulamentul General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, prin care pot să-mi retrag în orice moment consimțământul acordat cu privire la contactare/informare.

*atenție vă rugăm la completarea emailului pentru a vă putea trimite datele de conectare
Nume și prenume *
Ocupația (student, profesor etc.) *
E-mail *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale. Report Abuse