Compromís de Participació a la Marató de Teatre Fòrum Interseccional 2020 (Online & Barcelona)
La Marató es realitzarà el 13 de juny de 2020, matí i tarda, en format on line.
Et convidem a participar activament en els debats, a través de la plataforma Zoom (link directe de la sala Zoom de La Marató: https://us02web.zoom.us/j/85088097921)
Email address *
Nom *
Cognom(s) *
Telèfon de contacte *
Número de DNI, NIE o Passaport *
Lloc actual de residència *
LINK DE LA SALA ZOOM de LA MARATÓ 2020
Entra a la Sala Zoom a través d'aquest link https://us02web.zoom.us/j/85088097921
Drets d'imatge
La persona que omple aquest formulari manifesta voluntàriament que:
- Coneix que LA XIXA TEATRE és una associació sense ànim de lucre, amb la missió de realitzar activitats de caràcter socioeducatiu.
- La seva participació en les activitats de la Xixa Teatre poden ser enregistrades mitjançant fotografia, vídeo o àudio, amb l'ús exclusiu de l'adequada implementació de l'activitat i l'elaboració de material de difusió de l'entitat.
- Un cop assabentada de la clàusula anterior, atorga el seu consentiment exprés per a què la seva imatge i/o veu i/o nom s’inclogui dins del material citat.
- De la mateixa manera, autoritza la utilització posterior en qualsevol modalitat i suport, que bé farà l’entitat o bé tercers, amb l'ús exclusiu de l'adequada implementació de l'activitat i l'elaboració de material de difusió de La Xixa Teatre i les seves entitats col·laboradores.
Protecció de Dades
D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals seran tractades per l'Associació La Xixa Teatre, amb la finalitat d'informar-vos de totes les activitats que duem a terme, legitimada pel vostre consentiment que ens atorgueu. La Xixa Teatre és l'encarregada de gestionar aquestes dades personals de l'interessada i informa que, aquestes dades, seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre de 2018 de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament. El fi del tractament d'aquestes dades és mantenir una relació informativa i comercial de les activitats que realitza l'associació i que es considerin del seu interès. Les dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Les seves dades es conservaran durant el temps necessari per assolir els fins del tractament i, quan ja no sigui necessari per a tals fins, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of La Xixa Teatre.