WhatsApp buurtpreventie in Dordrecht
Meld u aan via onderstaande formulier en u ontvangt per mail een link waarmee u in de Whatsapp groep van uw buurt komt.

Via een Whatsapp-groep kunnen u en uw buurtgenoten elkaar op de hoogte houden van, of waarschuwen, voor verdachte personen of situaties. Leden van de groep kunnen bijvoorbeeld een signalement aanvullen of de looprichting van een verdacht persoon ‘volgen’. Door in zo'n geval ook via 112 snel melding te maken van een verdachte situatie, kan de politie vaker verdachten aanhouden en bijvoorbeeld inbraken voorkomen.

In Dordrecht zijn inmiddels meer dan 2.000 bewoners verspreid over de stad aangesloten bij WhatsApp buurtpreventie, via www.VeiligeWijkApp.nl. Dit platform is opgezet door gemeenteraadslid Maarten Burggraaf en de WhatsApp groepen worden samen met ruim 50 bewoners (buurtgenoten in de groep) beheerd. Zij zorgen dat de WhatsApp groepen bij de kern blijven: alleen berichten die er toe doen en die bijdragen aan een veiligere buurt. De politie ondersteunt deze 'Veilige-Wijk-App'.

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en zullen die niet delen met derden. U zult ingedeeld worden in een groep van bewoners in uw directe omgeving. Uw mobiele nummer is alleen zichtbaar binnen die groep; u kan zelf uw privacy instellingen binnen de groep bepalen. Lees hier hoe: https://www.facebook.com/DordrechtVeilig/posts/1114268615252934
Sign in to Google to save your progress. Learn more
*
Achternaam *
Voornaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Mobiele nummer *
E-mail adres *
Onder welke WhatsApp groep valt u? *
Indeling WhatsApp groepen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy