Intresseanmälan för att sälja på Stickkontakts stora garnmarknad
28:e september gör vi repris av Stickkontakts garnmarknad som drog över 1500 besökare förra året i Lövstabruk. I år håller vi till i Stora Hallen på Laxön, Älvkarleby. Observera att detta är just en INTRESSEANMÄLAN - vi återkommer till dig med information om du får plats där du får bestämma dig på riktigt!
Vår ambition är att alla som vill sälja ska få det. Stickkontakts garnmarknad är en marknad där du säljer från ett bord - det är alltså inte montrar. Borden har lite olika storlek, därför kan vi inte ge exakta mått till dig förrän din plats på marknaden är spikad. Det är helt okej att sprida länken till formuläret till företag/personer du kan tänka dig skulle passa in. Villkoret är att en säljer garn, mönsterböcker och/eller handarbetesrelaterade produkter.

På Laxön finns dock plats för andra typer av marknadsstånd, så om du säljer annat kan du fylla i formuläret så slussar vi dig vidare. Informationen du ger oss nedan sprids inte vidare. Varmt välkommen med din intresseanmälan!
Email address *
Vad heter ditt företag? *
Your answer
Vad heter du/ni som kommer att vara på plats? (För- och efternamn) *
Your answer
Beskriv kort ditt företags verksamhet!
Your answer
Ditt telefonnummer: *
Your answer
Har du en webbshop eller hemsida? Skriv adressen dit här:
Your answer
Har du Instagram? Skriv ditt användarnamn här:
Your answer
Vilken ungefärlig längd på marknadsbordet föredrar du? Borden är 75-80 cm breda. (viss plats bakom samt framför bordet ingår också) *
I år kommer vi tyvärr inte att kunna ge förtur till vår stickhelg till er säljare, däremot har ni förtur till boende på Laxön. Är du intresserad av det? (går att avboka om du kniper en plats på stickhelg)
Om du svarade ja på frågan ovan: Hur många personer är ni som vill boka boende på Laxön?
Särskilda önskemål eller frågor:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service