Formular de înscriere la grupul de formare în psihoterapia centrată pe persoană
Programul de formare de bază în psihoterapia centrată pe persoană este organizat de Asociația Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană (ARPCP) și este deschis tuturor absolvenților facultăților de psihologie și altor domenii conexe (psihopedagogie, asistență socială, medicină, teologie, filosofie). Programul se desfășoară pe parcursul a patru ani, în cadrul unui grup, special constituit în acest scop.

Pentru a fi parte din următorul grup de formare este necesară în primul rând completarea acestui formular. Pașii următori pentru admitere sunt depunerea unor documente (copie a diplomei de licență și a foii matricole; CV; scrisoare de intenție; cazier judiciar; adeverință medicală), participarea la un interviu individual (sau două, în situația în care este necesar) și la un workshop de preselecție desfășurat împreună cu ceilalți participanți (pe 27-28 martie 2021).

Mai multe informații despre obținerea statutului de psihoterapeut puteți găsi pe pagina ARPCP http://www.psihoterapierogersiana.com/Curs-de-formare-in-Bucure-ti/h76 și scriind la adresa formare.pcp@gmail.com.

Persoanele care completează formularul de față vor fi contactate pentru programarea interviului prin email sau telefonic. Datele completate în acest formular vor avea caracter confidențial și vor fi folosite conform GDPR numai în scopul înscrierii și al comunicării referitor la grupul de formare.
Email address *
Nume *
Prenume *
Număr de telefon *
Domeniul în care v-ați realizat studiile *
Ultimul nivel de studii *
Orașul în care locuiți *
Ce vă atrage la psihoterapia centrată pe persoană? (scrieți câteva cuvinte cheie sau idei concise) *
Ați mai participat la vreun eveniment organizat de ARPCP? *
Dacă da, la care?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy