PANOS obiteljska sportska škola 2024.
Već i ptice na grani znaju da je tjelesno i mentalno zdravlje u današnje vrijeme potrebnije nego ikada stoga bi briga o tjelesnom zdravlju trebala biti prioritet, a ne opcija. Jedna od najčešćih isprika za tjelesnu neaktivnost kod odraslih osoba je nedostatak vremena.
Obzirom da ste na našoj stranici i da ovo čitate pretpostavljamo da ozbiljno razmišljate o novim i zdravijim životnim navikama, ali ne znate kako u pretrpanom poslovnom, školskom, sportskom rasporedu cijele obitelji pronaći još sat vremena za sebe?

Kako se ne bi dosađivali dok čekate da vam dijete završi s treningom osmislile smo program obiteljske sportske škole kojom potičemo cijelu obitelj na aktivno sudjelovanje u treningu na zabavan, zanimljiv i neuobičajen način.

Ne morate se bojati da nećete moći pratiti program jer spremni smo i za najveće sjedilice, ali i za najspremnije sportaše!

Nema više isprika jer tko je djeci veći i bolji uzor, učitelj i motivator od vas samih. Budite primjer vašoj djeci i zajedno vježbajte, planinarite, otkrijte mjesta koja još niste vidjeli i uživajte u kvalitetnom zajedničkom druženju.

Početak nove generacije:
- 04.03.2024. - ponedjeljak
Lokacija treninga:
- travnati nogometni teren na adresi Veslačka ulica 17a (NK Zagreb)
Termini treninga:
- ponedjeljak, srijeda, petak: 18:00 - 19:00 h

Prijavnice možete ispuniti već danas putem prijavnog obrasca, a za sva dodatna pitanja, nedoumice ili savjete možete nam se obratiti putem maila oazpanos@gmail.com.
Email *
Ime i prezime *
Mail *
Program *
Broj odraslih članova koji se prijavljuju za program *
Broj djece koja se prijavljuju za program *
Kako ste saznali za OAZ Panos? *
Želite li primati obavijesti vezane uz naš rad *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy