Ilmoittautuminen SNKL Joutsenon kesäleirille 30.6 - 5.7.2019
Merkkilaulukursseilla 30.6 - 5.7 harjoitellaan ja opiskellaan kunkin vaatimustason merkkilaulut ryhmässä ja kvarteteissa.

Kesän 2019 uutuus on 30.6 - 3.7 Leirikuoro, jossa opiskellaan mm. uusia taitomerkkilauluja ja äänenkäyttöä eri genreissä.

Osallistujien tulee vahvistaa osallistumisensa maksamalla ilmoittautumisen yhteydessä (ja viimeistään 24.5.2019 mennessä) ilmoittautumismaksu Suomen Naiskuoroliitton tilille. Ilmoittautumismaksu 25 € maksetaan Suomen Naiskuoroliitto tilille FI91 8000 1271 1580 33 (DABAFIHH). Ilmoittautumismaksua ei palauteta, vaikka kurssille osallistuminen peruuntuisi.

Joutsenon Opisto lähettää ennen kurssia laskun (majoitus, ruoka, opetus) sähköpostilla. Samalla saat täytettäväksesi lomakkeen erityisruokavalioista.

Joutsenossa on taas mahdollisuus saada henkilökohtaisia laulutunteja (Maria Autio, Marita Kaakinen), voice massage (Anita Ojanen) ja hierontaa (Taru Vatanen). Kesäkuun leirikirjeessa tulee tarkemmat hinnat ja tuntien varausohjeet. Ennakkotiedoista poiketen alustavat varaukset jätettiin tästä kirjeestä pois. :-)

Pieni painovirhepaholainen oli iskenyt uutiskirjeeseen ja perus ja taitomerkkiopettajat vaihtuneet. Opettajat Joutsenossa ovat siis: Perus - Heli Uusimäki, Taito - Leila Heikkonen, Mestarisuoritus - Kirsi Äikäs, Mestariharjoitus- Rita Varonen.

Email address *
Suostun henkilötietojeni käsittelyyn ja niiden luovuttamiseen tapahtuman järjestämisestä vastaavalle organisaatiolle. *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Laskutusosoite *
Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service