Регистрация за информационната кампания за университетите в България "Училището свърши, сега накъде?"- 08 май, 11:00, Парк "Рила", гр. Дупница
Скъпи ученици, кандидат-студенти и родители, заповядайте на третата информационна кампания за висшите учебни заведения в България!

Кога?
🗓 8 май 2021 г.
⏰ 11:00-15:00 ч.
Къде?
📌 Парк "Рила", гр. Дупница

Ще присъстват представители на различни университети в България, които ще отговорят на вашите въпроси, свързани с кандидатстването и приема. Всеки желаещ може НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО да посети събитието, като за целта е нужно само да попълни регистрационния формуляр.

Всеки регистриран участник ще може да участва в томбола с награди, която ще бъде изтеглена малко преди края на събитието. Очаквайте скоро повече информация за това какви ще бъдат наградите и списъкът на университетите, които ще вземат участие.

Събитието ще се проведе на открито и при спазване на всички мерки за безопасност! Събитието ще бъде отменено в случай, че има такава наредба.
Email *
Съгласен съм Ротаракт клуб Дупница да обработва личните ми данни за целта на това събитие. https://ec.europa.eu/commission/priorities/justice-and-fundamental-rights/data-protection/2018-reform-eu-data-protection-rules_bg?pk_source=google_ads&pk_medium=paid&pk_campaign=gdpr2019 *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy