Järjestyksenvalvojaksi ilmottautuminen

Wanhan Kaupungin Festiwaali hakee järjestyksenvalvojia. Festivaali kustantaa keväällä 2023 kiinnostuneille vapaaehtoisille järjestyksenvalvojan peruskurssin 50 € omavastuuta vastaan. Yhteensä festivaali kouluttaa 8-20 täysi-ikäistä hakijaa. Koulutus järjestetään toukokuussa 2023 Lappeenrannassa. 
Kurssin arvo on noin 255 €.

Kurssin aikataulut

Kurssi järjestetään lähiopetuksena Lappeenrannassa toukokuussa 2023. Tarkemmat tiedot toimitetaan osallistujille ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin opetuskieli on suomi.
 
Peruskoulutuksen kesto on 40 tuntia ja kurssin läpäisseet voivat hakea poliisilta järjestyksenvalvojan pätevyyttä. Kaikilla tunneilla on läsnäolopakko. Koulutus toteutetaan lähiopetuksena.

Järjestyksenvalvojakoe sisältyy koulutukseen ja se pidetään viimeisenä kurssipäivänä. Läpi päässeet saavat sitten todistuksen, jolla haetaan hyväksyntä poliisilta.

Koulutuspäivät ovat
1. Ti 2.5. klo 17-21.30
2. Ke 3.5. klo 17-21.30
3. Ti 9.5. klo 17-21.30
4. To 11.5. klo 17-21.30
5. Ti 16.5. klo 17-21.30
6. La 20.5. klo 8-16
7. Su 21.5. klo 8-16

Koulutus toteutetaan pääosin Kulttuuritila Nuijamiehen tiloissa, Valtakatu 39, Lappeenranta.

Koulutuksen järjestelyt

Vastineeksi kurssista edellytämme sinun toimivan järjestyksenvalvojan tehtävissä Wanhan Kaupungin Festiwaaleilla 2023, kahtena päivänä, vähintään 8 tuntia molempina. WKFestien järjestyksenvalvojana olet oikeutettu samoihin etuihin kuin tapahtuman muut vapaaehtoiset.

Kurssin arvo on noin 255 €  ja kortti on voimassa viisi vuotta. Festivaali ei kustanna poliisin lupamaksua (55 €) järjestyksenvalvojaksi hyväksymisestä. Sinun tulee itse huolehtia lupahakemuksen ja passikuvien toimittamisesta oman paikkakuntasi poliisille.

Jos jostain syystä olet estynyt toimimaan järjestyksenvalvojana vaadituissa tapahtumissa, tai jos poliisi ei hyväksy lupahakemustasi, saatat olla velvollinen maksamaan itse kurssista yhdistykselle aiheutuvat kulut. Tämä arvioidaan tapauskohtaisesti.

Mikäli festivaalia ei voida pakottavasta syystä johtuen järjestää vuonna 2023, pyydämme koulutuksen käyneiltä alustavaa sitoutumista vuoden 2024 tapahtuman järjestyksenvalvontatehtäviin.

Koulutuksen käyneillä ja poliisin hyväksymillä järjestyksenvalvojilla on mahdollisuus työllistyä järjestyksenvalvojina Kulttuuritila Nuijamies ry'n sekä yhdistyksen yhteistyökumppanien tilaisuuksissa. Koulutettu voi työllistyä myös muualle.

Järjestyksenvalvojan tehtävät WKFesteillä 28.-30.7.2023

WKFest on koko perheen tapahtuma, jossa järjestyshäiriöt ovat harvinaisia. Tapahtuman järjestyksenvalvojat opastavat kävijöitä, ratkaisevat häirintä- ja syrjintätilanteita sekä valvovat kulkua ja riittäviä turvavälejä.

Ennen kaikkea järjestyksenvalvojat ovat mukana luomassa hyvää henkeä ja turvallisempia tiloja niin kävijöille, kunniavieraille kuin vapaaehtoisille.

Soveltuvuus järjestyksenvalvojaksi

Lain mukaan järjestyksenvalvojakortin voi saada täysi-ikäinen henkilö, jolla ei ole rikosrekisteriä tai järjestyksenvalvontatyötä haittaavia terveydellisiä esteitä.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian. Kurssien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmottautuminen on avoinna toistaiseksi.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etu- ja sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Asuinpaikkakunta *
Ikä  *
Olen valmis maksamaan 50 € omavastuumaksun koulutuksesta. *
Olen valmis työskentelemään vapaaehtoisena Wanhan Kaupungin Festiwaalilla heinäkuussa 2023. *
Minulla ei ole rikosrekisteriä *
Minulla ei ole järjestyksenvalvontatyötä haittaavia terveydellisiä esteitä.
*
Olen valmis sitoutumaan koulutuksiin toukokuussa 2023 annetun aikataulun mukaan. *
Olen kiinnostunut työllistymään järjestyksenvalvojana myös muualla kuin Wanhan Kaupungin Festiwaalilla. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy