MANIFEST PER LA RECONVERSIÓ DEL CAMP DE GOLF RUBÍ - SANT CUGAT (SUPORT COM ENTITAT)
RECOLLIDA DE SIGNATURES PER DONAR SUPORT AL MANIFEST PER LA RECONVERSIÓ DEL CAMP DE GOLF DE CAN SANT JOAN EN UN GRAN PARC INTERURBÀ PER A RUBÍ I SANT CUGAT DEL VALLÈS (VALLÈS OCCIDENTAL)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom de l'entitat *
NIF de l'entitat
Correu electrònic *
De quina ciutat és l'entitat? *
Manifestem que (marca les tres caselles): *
Required
Data d'avui *
MM
/
DD
/
YYYY
Gràcies pel vostre suport! Agraïm que feu difusió de la iniciativa! necessitem tot el suport!!
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, t'informem del següent:
El responsable de les dades facilitades lliurement és l'Associació Rubí d’Arrel (NIF G66141714), amb seu a Rubí, Barcelona, correu electrònic rubidarrel@gmail.com.
En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat.
La finalitat d’aquest fitxer és recollir firmes en suport de la Plataforma Reconvertim el Camp de Golf Rubí - Sant Cugat. Les dades recollides es destinaran exclusivament a aquest fi i per informar i facilitar la gestió les activitats que es realitzin  des de plataforma, de la que Rubí d’Arrel n’és copromotora.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Tens dret a obtenir confirmació sobre si l'Associació Rubí d’Arrel estem tractant les teves dades personals, per tant tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy