Doulakurssille ilmoittautuminen
Tervetuloa ilmoittautumaan Doulesin DONA Internationalin hyväksymälle doulakurssille.

Voit varata paikkasi koulutuksesta tällä lomakkeella JA maksamalla kurssin varausmaksun 200€ tilille Doules FI80 1428 3500 2199 65. Laita viestikenttään tiedoksi osallistujan nimi ja koulutuksen ajankohta.

Kurssin kokonaishinta on 650€ ja varausmaksun jälkeinen kurssimaksun loppu 450€ maksetaan kolme viikkoa ennen kurssia. Loppulaskun voi myös jakaa osiin sopimuksen mukaan (sovi maksuaikataulusta Marjaanan kanssa marjaana@doules.fi).

Koulutuspäivät ovat:
- pe klo 16-20
- la klo 8-17
- su klo 8-17
Lauantaina ja sunnuntaina on tunnin omakustanteinen ruokatunti.

Peruutuskäytännöt:
Ilmoittautuminen ja paikan varaaminen tapahtuu maksamalla varausmaksu. Varaamalla paikan sitoudut maksamaan kurssimaksun loppuosan viimeistään kolme viikkoa ennen koulutusta. Kurssilla on minimiosallistujamäärä. Jos se ei täyty, niin varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan tai voit siirtää paikan toiseen koulutukseen.
Varausmaksua ei palauteta, mutta sen voi siirtää toiselle henkilölle.
Jos koulutus siirtyy etäkoulutukseksi, niin se ei oikeuta peruutukseen tai palautukseen. Etäkoulutukseen siirtyminen pyritään tekemään kaksi viikkoa ennen koulutusta, mutta se voi tilanteesta johtuen tulla myös lähempänä koulutusta.
Kaikista järjestäjästä johtuvista peruutuksista maksut palautetaan kokonaisuudessaan. Muissa tapauksissa varausmaksua tai kurssimaksua ei palauteta.
Harkinnan mukaan voidaan tarkastella kurssimaksun palautusta esimerkiksi lääkärintodistusta vastaan minimiosallistujamäärän edelleen toteutuessa niin, että pidätetään 70€ peruutuksesta aiheutuviin kuluihin. Ilmoita peruutuksesta kirjallisesti (marjaana@doules.fi). Muussa tapauksessa olet velvoitettu maksamaan kurssimaksun loppuun sovitusti.

Terveisin,
Marjaana Siivola


Email address *
Mihin doulakoulutukseen ilmoittaudut? *
Nimi *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Läsnäolokoulutukseen mahdollinen erityisruokavalio välipalojen suhteen.
Minut saa lisätä koulutuksen FB-ryhmään? *
Jos sinut saa koulutuksen jälkeen lisätä Doulesin sivulle, niin millä tiedoilla sinut lisätään? https://doules.fi/doulakurssin-suorittaneet-ja-sertifioidut-doulat/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy