Commit freerun Venray
Organisatie: Commit freerunning
Kvk nummer: 60813075
Contactpersoon: Jeroen Schreiner
Telefoon nummer: 0653571551
www.commitfreerun.nl
Let op: Lees dit formulier zorgvuldig!

Algemene voorwaarden
Bij deelname aan deze activiteit zitten risico’s die simpelweg niet kunnen worden uitgesloten zonder afbreuk te doen aan de sport. Door het tekenen van deze overeenkomst, stemt u in met onderstaande afspraken en bent u bewust dat het volgen van deze lessen blessures kunnen veroorzaken.

1.1.1 Ik ga akkoord en neem hierbij verantwoordelijkheid voor alle risico’s en gemaakte afspraken. Mijn deelname aan de activiteit van Commit freerunning is op vrijwillige basis. Ik kies ervoor deel te nemen aan de activiteit, ondanks de risico’s. Eventuele (vervolg) schade die tijdens deze activiteit ontstaan zijn voor mijn eigen rekening en risico, ook vrijwaar ik Commit van aanspraken van derden.
1.1.2 Ik verklaar hierbij dat ik in een goede fysieke conditie ben voor het deelnemen aan de activiteit en dat ik geen medische aandoening heb die mij kan beletten tot veilige deelname.
1.1.3 Ik ben mij ervan bewust dat zwarte zolen of zolen die afgeven verboden zijn in de ruimte van deze activiteit.
1.1.4 Ik ga akkoord met de abonnementsvorm en bijbehorende les momenten zoals aangegeven op de website. Bij afwezigheid van de deelnemer door o.a. ziekte of planning kan het bedrag niet terug gevorderd worden mits anders is afgesproken.
1.1.5 Ik ga ermee akkoord dat alle wijzigingen rondom de lessen via de mail worden verstuurd en stel mijn mail adres beschikbaar voor promotionele doeleinden van Commit freerunning.
1.1.6. Ik ga ermee akkoord dat er foto's en video's van mij gemaakt worden tijdens de lessen. Deze worden alleen ter promotie van Commit activiteiten gebruikt op social media.

contributie
Een lidmaatschap bij Commit freerun is per kwartaal. Via automatische incasso wordt deze afgeschreven.
LET OP! Na het verzenden van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met de automatische incasso van het lidmaatschap.
Voornaam en achternaam deelnemer:
Adres, postcode en woonplaats:
Geboortedatum deelnemer:
MM
/
DD
/
YYYY
Telefoon nummer (ouders):
E-mail:
Woensdag groepen
Clear selection
Zondag groepen
Clear selection
IBAN nummer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy