Prijava

Pozdrav,
Drago nam je da ste zainteresirani za Stručni skup Know-How razmjena - Trudnoća!


Stručni skup namijenjen je svim zainteresiranim stručnjacima iz područja medicine, nutricionizma, farmacije i psihologije, te stručnjacima komplementarnih struka koji rade s trudnicama. Na skup se mogu prijaviti i zainteresirani studenti diplomskih studija iz područja medicine, farmacije, nutricionizma i psihologije.

Proces prijave započnite odabirom načina prijave (Redovni/a sudionik/ca ili Student/ica diplomskih studija) te upisom svojih podataka u obrazac, nakon čega ćete mailom primiti podatke za uplatu kotizacije. Cijena kotizacije redovnih sudionika je 160 kn, a za studente diplomskih godina studija 100 kn. Nakon zaprimanja uplate, poslat ćemo Vam potvrdu o sudjelovanju i proces prijave je završen!

Prijave su moguće do popunjenja kapaciteta.

Veselimo se Vašem dolasku! :)


DATUM / Petak 6. prosinca 2019 u 16:00h (prijave sudionika počinju od 15;30h)
LOKACIJA / HUB385, Petračićeva ulica 6/I, Zagreb
ORGANIZATOR / Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma
KONTAKT / hacpn.knowhow@gmail.com

* Vaši osobni podaci potrebni su isključivo radi prijave i informiranja vezanog uz ovaj stručni skup te neće biti korišteni u druge svrhe. Na stručnom skupu fotografirat će se predavači i sudionici. Dio fotografija naknadno će biti objavljen na našim internetskim stranicama i društvenim kanalima, te će se koristiti u promotivne svrhe za potrebe ovog projekta. Prijavom i dolaskom dajete svoju suglasnost navedenom.
Prijavljujete se kao *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy