SH-Jong zoekt vrijwilligers!
Hoi, welkom bij het vrijwilligersformulier van SH-Jong.

Jij hebt hier waarschijnlijk op geklikt omdat je geïnteresseerd bent om vrijwilliger van SH-Jong te worden. Wat supergaaf van jou!

Als vrijwilliger van SH-Jong zal jij allerlei vaardigheden leren en kan jij je ontwikkelen. Zo zal je gaan samenwerken met een al bestaand team van slechthorende vrijwilligers. Met dit team zal jij SH-Jong naar het volgende level tillen. Samen bedenken jullie hoe SH-jong kan groeien of zorg je voor ondersteuning bij activiteiten. Naast dat je nieuwe mensen leert kennen, leert samenwerken met anderen en binnen een organisatie nadenkt over de groei, kan je als vrijwilliger soms ook gratis naar de activiteiten. Daarnaast staat vrijwilligerswerk bij SH-Jong ook goed op je CV. Ook ben jij een steunpunt voor jouw lotgenoten, welke jij kan informeren over jouw manier van omgaan met slechthorend zijn.

De werkzaamheden als vrijwilliger van SH-Jong lopen uiteen. Zo kan je ervoor kiezen om deel te nemen in het bestuur van SH-Jong. Maar je kan er ook voor kiezen om te helpen bij de uitvoerende kant van de vrijwilligers. Dit houdt in dat jij helpt met het bedenken, organiseren en leiden van een activiteit. Maar ook kan dit inhouden dat jij langs scholen en dergelijke gaat om over slechthorend zijn te praten en zo bewustwording te creëren. Waar jou interesses liggen, en wat jouw sterke punten zijn, kan je verderop in dit formulier aangeven. Samen met jou zullen wij kijken waar jij het beste kan helpen als vrijwilliger en op welke vlakken jij je kan ontwikkelen.

Jij als vrijwilliger hoeft niet slechthorend te zijn, maar dit vinden wij als al bestaande vrijwilligers wel prettiger.

Nogmaals supertof van jou dat jij je als vrijwilliger van SH-Jong wilt aanmelden, wij hopen op een leuke samenwerking!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SH-Jong. Report Abuse