SH-Jong zoekt vrijwilligers!


SH-Jong draait volledig op vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers wij hebben, hoe meer wij kunnen organiseren voor slechthorende jongeren. Lijkt het jou leuk om ergens bij te helpen? Misschien weet je nog niet precies wat je zou willen of kunnen doen voor ons. Vul dan zeker dit formulier in!

Maakt het uit hoe oud jij bent? Nee, voor de meeste taken maakt dat niet uit. Moet je lid zijn van SH-Jong? Nee dat hoeft niet! Oud-leden die iets bij willen dragen zijn (meer dan) welkom. Maar ook mensen die geen lid zijn van SH-jong, maar wel tot onze doelgroep behoren zijn welkom. En voor sommige taken geldt zelfs dat je niet eens tot onze doelgroep hoeft te behoren om een taak uit te voeren (bijvoorbeeld een bestuursfunctie). Uiteraard hebben mensen die tot de doelgroep behoren wel voorrang.

Het invullen van dit formulier betekent niet dat je direct vrijwilliger bij SH-Jong bent. Wij gaan kijken naar hoe jij het ingevuld hebt, en nemen dan contact op om verder in gesprek te gaan. Als je meerdere dingen leuk vindt, kunnen we jou bijvoorbeeld ook bij verschillende werkgroepen laten meekijken. Op deze manier kan je alles leren. Uiteindelijk kan je een keuze maken, of overal bij betrokken blijven. Het is helemaal aan jou!

De voordelen van vrijwilligerswerk:
- Onderdeel zijn van een fantastisch en gezellig vrijwilligersteam.
- Iets terugdoen voor SH-Jong en SH-Jong groter, beter en leuker maken!
- Een superleuke Toppersdag: een dag speciaal voor de vrijwilligers waar we een vette activiteit doen (we gingen al eens lasergamen, bobsleeën en met een tuktuk door Amersfoort!)
- Jouw vaardigheden ontwikkelen: je studie in de praktijk toepassen bij SH-Jong en nieuwe dingen leren.
- Bonus: vrijwilligerswerk staat goed op je CV.

Dus, ga naar de volgende pagina en vul ons vrijwilligersformulier in!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SH-Jong. Report Abuse - Terms of Service