Ökumenikus Könyvest - 2018. október 9., kedd 17:00 óra - MEÖT Székház
A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Theologiai Szemle szerkesztőbizottsága Ökumenikus Könyvestet tart 2018. október 9-én, kedden 17:00 órától a MEÖT székházában (1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 3.).

A Theologiai Szemle szerkesztőbizottság figyelemmel kíséri, és folyamatosan számon tartja a hazai teológiai tudományos kiadványokat, s lehetőségeihez képest a lapban megjelenő recenziók által igyekszik elemezni, értékelni az egyházi kiadók legújabb termékeit. Egyebek mellett ennek okán is szükségesnek és fontosnak tartja, hogy az Ökumenikus Könyvest által közelebb hozza az evangéliumi tartalmú tudományos munkák alkotóit, közreműködőit és olvasóit.

NÉV *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Hozzájárulás. Az Európai Unió által elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében hozzájárulok ahhoz, hogy a jelentkezési lapon önkéntesen megadott személyes adataimat a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának Szövetsége a rendeletnek megfelelően kezelje. Az Adatvédelmi tájékoztatót a linkre kattintva elérheti: http://www.meot.hu/adatvedelem-m *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service