Duettek-Kapcsolódások a zeneterápiában Konferencia 2019. november 8-9.
Regisztráció
Email address *
Név *
Your answer
Telefonszám
Your answer
Foglalkozás
Your answer
Munkahely
Your answer
Számlát kérek
Számlázási név
Your answer
Számlázási cím
Your answer
Üzenet
Your answer
Adatkezelési feltételek
Adatkezelési feltételek Alulírott a jelen jelentkezési lap kitöltésével kijelentem, hogy a fentiekben megadott személyes adataimnak a Duettek - Kapcsolódások a zeneterápiában Konferencia Program,- és Szervezőbizottsága általi, az azonosításom és a jelen jelentkezés tárgyát képező rendezvény szervezése céljából történő kezeléséhez hozzájárulok. Igazolom, hogy az általam fent megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Ezen kívül kijelentem, hogy az alábbi adatkezelési feltételeket elolvastam, megértettem az így kapott tájékoztatást, és az ezekben foglaltak szerinti adatkezeléshez kifejezett hozzájárulásomat adom.
*
Required
Adatkezelési tájékoztató
Ön a jelen űrlap kitöltésével és aláírásával feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy az Ön által megadott személyes adatai a Duettek - Kapcsolódások a zeneterápiában Konferencia Program,- és Szervezőbizottsága adatbázisába bekerüljenek, és azokat a Duettek - Kapcsolódások a zeneterápiában Konferencia Program,- és Szervezőbizottsága – az Ön esetleges tiltási nyilatkozatának kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül az Ön azonosítása és a jelen jelentkezés tárgyát képező rendezvény szervezése céljából, továbbá az Ön kifejezett hozzájárulása esetén a Duettek - Kapcsolódások a zeneterápiában Konferencia Program,- és Szervezőbizottsága által szervezett egyéb rendezvényekről és szakmai programokról történő tájékoztatás céljára – az említett célok megvalósításához szükséges ideig – kezelje, és a jövőben felhasználhassa.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Ön tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, továbbá Ön személyes adatai törlését, helyesbítését, módosítását, zárolását vagy korlátozását bármikor, ingyenesen, korlátozás és indokolás nélkül kérheti a következő elérhetőségen: zeneterapiakonferencia2019@gmail.com e-mail címen. Az adatok harmadik személy részére nem kerülnek továbbításra, továbbá az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Info tv.”) 21. §-a, továbbá az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. Rendelete 21. cikke szerint - az ott meghatározott feltételek teljesülése esetén - tiltakozhatnak az adatkezelés ellen. Továbbá az érintett az Info tv. 52. § (1) bekezdése szerinti esetekben a Nemzeti Adatvédelmi és- Információszabadság Hatóságnál vizsgálati eljárást kezdeményezhet, illetve bírósághoz fordulhat, valamint az Info tv. 23. §-ában meghatározott feltételek teljesülése esetén az érintett adatainak jogellenes kezelése vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegése esetén kártérítést, illetve sérelemdíjat követelhet.
*
Required
Hozzájárulási nyilatkozat
Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Duettek - Kapcsolódások a zeneterápiában Konferencia Program,- és Szervezőbizottság az általa szervezett rendezvényekről és a csoportozást érintő szakmai programokról az általam megadott elérhetőségeimen tájékoztatást küldjön nekem.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service