UVODNA DELAVNICA ČAROBNI OTROCI
VSAK OTROK POTREBUJE ORODJA, DA BO V ŽIVLJENJU LAHKO UČINKOVITO OBVLADOVAL JEZO ŽALOST IN STRAHOVE TER IZKORISTIL SVOJ POTENCIAL

VSAK STARŠ POTREBUJE ORODJA, KI MU OMOGOČAJO DEJANSKO UGOTOVITI, KAJ SE MED OTROKOVO STISKO ALI VEDENJSKIM IZPADOM DOGAJA V NJEGOVI NOTRANJOSTI. TO LAHKO IZVEMO ŽE IZ HITREGA 1 MINUTNEGA TESTIRANJA BARVIC. OTROK JE V TEM PRIMERU SLIŠAN IN KONFLIKT JE REŠEN KER NI BILO NAČETO ZAUPANJE.

ČE SO OTROCI KAZNOVANI NAMREČ NE UGASNE LJUBEZEN DO STARŠEV (KAR DOKAZUJEJO HUDO ZLORABLJENI OTROCI) SE PA GENERALNO PORUŠI ZAUPANJE. TO JE KLJUČNA TOČKA ZA KOMUNIKACIJO V NAJSTNIŠTVU.

BI DOVOLILI, DA SE ZAUPANJE MED VAMI IN VAŠIM OTROKOM PORUŠI, ČE BI VEDELI KAKO SE TA IZZIV PREPREČI?

KAJ VSE BOMO POČELI?
Testirali bomo vaše otroke in vas z barvami in ugotovili:
- kako poteka dinamika odnosov v družini
- kako izzive obrniti v rešitve s preprosto igro
- kako prepoznati izpad pred izpadom in ga tako preprečiti
- kako obvladovati jezo, strah in žalost

Vse to bomo ugotovili skozi testiranje in slabo uro iger in tako domov odnesli najbolj uporabne vsebine za harmonijo v družini doslej.

Barvice namreč pokažejo točno lokacijo skrbi in strahov z vajami pa jih potem odstranimo na igriv način in to zabeležimo v trajni spomin. Ta se namreč edini sproži takrat, ko smo v afektu in ne moremo racionalno iskati rešitev.

KAKO POTEKA URICA:
Uvodna urica vedno poteka tako, da so otroci na njej skupaj s starši. Skupaj z vaditeljico bomo izvedli vse aktivnosti in vaje, ki jih izvajamo na naših rednih programih. Spoznali boste kaj točno počnemo in kako si lahko s tem znanjem učinkovito pomagate v vaši družini ter kako otroci lahko osvojijo te veščine, da čutijo varnost in pogum tudi v trenutkih, ko so sami.

KOMU SO NAMENJENE?
Delavnice potekajo v družbi otrok in staršev in so namenjene otrokom od 3 do 11. leta.

KJE POTEKAJO URICE?
Čarobni otroci Ljubljana, Tržaška cesta 116, Ljubljana

Kotizacija za uvodno delavnico je simbolična in sicer samo 10,00 € V primeru vpisa v mesečni program Čarobni otroci se kotizacija uvodne delavnice odšteje od prvega mesečnega programa.
Na posamezni delavnici ste starši prisotni skupaj z otroki.

Ker je število sedežev omejeno, bomo prijave zbirali do zapolnitve mest, zato pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec in poravnate kotizacijo 10,00 € na spodaj navedeni račun. S tem je vaše mesto dokončno rezervirano.

INŠTITUT ZA RAZVOJ TALENTOV
PECE 8
1290 GROSUPLJE
IBAN: SI56 6100 0001 8566 535, DELAVSKA HRANILNICA d.d.
SKLIC: SI 00 888-2018

Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 041 421 507 ali 041 47 77 66 in elektonskem naslovu info@carobni-otroci.si.

Ime in priimek starša: *
Your answer
Elektronska pošta: *
Your answer
Telefonska številka: *
Your answer
Ime, priimek in starost otroka ob prijavi: *
Your answer
Prijavljam se na naslednji termin: *
Dodatne opombe:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service