Kje lahko sodelujem v UNIZUPU?
Pozdravljeni,
Ker želimo, da se študentje kar se da čim bolje vključite v delo univerzitetne župnije smo za vas pripravili e-prijavnico, v kateri označiš, kje želiš sodelovati. Veseli bomo tudi kakšnega predloga, zato ga lahko zapišeš pod "drugo" in ga bomo z veseljem dodali na seznam skupin.

V župniji lahko študentje in profesorji sodelujejo v različnih aktivnostih in skupinah:

ŠTUDENTSKI VEROUK:
Verouk je namenjen študentom, ki jih zanima smisel in pomen krščanskih vrednot, zakramenti, prazniki, nauk Cerkve ... Za verne študente je to tudi priložnost za rast v veri. Pridi in se prepričaj kako prijetna so naša srečanja!

PEVSKI ZBOR VDIH:
Študentski pevski zbor Vdih združuje pevce in pevke ter instrumentaliste Univerzitetne župnije. Vaje imamo vsako sredo pred sveto mašo. Pri študentski maši sodelujemo s petjem. Zbor poje tudi ob dogodkih, ki jih organizira Unizup. Pripravimo tudi koncert, za katerega vadimo na pevsko-duhovnem vikendu.

MEDICINSKA SKUPINA:
zdravnikov. Na naši zahtevni poti smo si medsebojna opora, se skupaj srečujemo, sprašujemo, iščemo odgovore na konkretne izzive našega dela. Skupina se srečuje enkrat mesečno v prostorih Univerzitetne župnije na Slomškovem trgu.
Na srečanjih spregovorimo o aktualnih temah s področja medicine in etike, o temah, ki so nam v navdih in podporo pri študiju in ob začetku opravljanja zdravniškega poklica.

BIBLIČNA SKUPINA:
Želiš spoznati sveto pismo? Potem je ta skupina prava zate ... :)

LITURGIČNA SKUPINA:
Želiš "podrobneje" spoznati liturgijo, njeno zgodovino? Ter pomagati pri pripravi liturgičnih dogodkov UNIZUPA? Potem je ta skupina prava zate ... :)Katoliško akademsko združenje Amos
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Kje lahko sodelujem? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy