Пријава за присуство на настан за размена на искуства во ИКТ секторот
Почитувани,

Ви благодариме на Вашиот интерес за присуство на настанот! Воедно Ве известуваме дека бројот на учесници е ограничен и истиот е веќе пополнет!
За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не: contact@mhra.mk (078/389-277) или contact@masit.org.mk!

This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms