Proppinäyttely 2018
Onko Sinulla tärkeä proppi, johon liittyy muistoja tai merkityksiä?
Tuo se Ropeconin Proppinäyttelyyn!
Suuren suosion saavuttaneessa näyttelyssä esitellään proppeja jotka ovat olleet pelaajille tai pelien etenemiselle tärkeitä, jotka ovat erityisen taidokkaasti toteutettuja tai joiden merkitys hahmolle on ollut merkittävä.

Näyttelyproppi voi olla esimerkiksi kirje tai kolpakko. Se voi olla esine, joka on kulkenut mukana jokaisessa pelissä viimeisen kymmenen vuoden ajan. Ehkä proppi oli pitkällisen vaivannäön tulos tai osoitus ompelupelon voittamisesta? Kaikki propit, joilla on omistajalleen merkitystä, ovat arvokkaita näyttelyesineitä.

Lisäksi tervetulleita ovat myös lyhyet tekstimuotoiset kertomukset jotka täydentävät propin merkitystä, syventävät hahmon ja propin yhteistä taustaa.

Proppi voi olla yksityishenkilön tai yhdistyksen esille laittama.
Omistaja saa myös halutessaan jäädä anonyymiksi.

Rekisteriselostetta pääset tarkistelemaan seuraavasta osoitteesta:
https://2018.ropecon.fi/rekisteriseloste-proppinayttely/

Koko nimesi ja puh.numero
Sähköpostiosoite
Proppi / propit jotka tuon ovat:
Oletko tuomassa pienen, isomman vai megasuuren proppikokonaisuuden? Tuotko useita proppeja eri peleistä?
Tuotko itse propin näyttelyyn?
Huom. Jos et tuo proppiasi itse, kirjoita kenttään nimi henkilöstä joka propin tuo paikalle ja kuka sen hakee.
Tuon suuremman proppikokonaisuuden pelistäni..
Oletko tuomassa suuremman proppikokonaisuuden jostain tietystä pelistä? Kerro tässä mistä pelistä (+genre) ja kuinka paljon propeille olisi hyvä saada tilaa? (Pöytä? Vitriini? Seinätilaa?)
Kuvaus, joka tulostetaan näyttelyssä propin yhteyteen sellaisenaan
HUOM! Tämä on se teksti joka tulostetaan propin yhteyteen näyttelyssä sellaisenaan. Tähän kohtaan kirjoitetaan teksti jossa kerrotaan mahdollisesti propin tekovaiheista, hahmosta, pelistä, miksi proppi on sinulle tärkeä yms. Maksimipituus 150 sanaa fontti 18. / Huomaa että emme muokkaa tekstiä enää lainkaan ennen tulostamista.
Kuva propista
Olethan tietoinen että jos kuva ei ole sinun ottama, täytyy kuvaajalta saada lupa kuvan käyttöön. Jos et ole määritellyt ottajan nimeä, oletamme sen olevan sinun ottama. Kuvaa ei tulosteta meidän toimesta propin yhteyteen.
Milloin tuot propin näyttelyyn? (Ilmoita kohtaan Muu / Other - jos sinulla on poikkeusaika)
Clear selection
Milloin haet propin näyttelystä?
HUOM. Ilmoittaessa proppisi näyttelyyn otat myös vastuun hakea proppisi ennen Ropeconin sulkeutumista. Kaikki propit tulee hakea näyttelystä viimeistään Sunnuntaina purkamisen (klo 17.00-> ) aikana. Ilmoita tässä jos haluat hakea proppisi poikkeusaikana.
Erityistoiveet esillepanosta tai aikataulusta.
Esimerkiksi jos haluat ehdottomasti proppisi lasivitriiniin tai tiettyyn valaistukseen/tarvitset virtalähteen. Kerro aikataulusta jos vastasit ylemissä kohdissa "Muu" ja haluat selventää vastaustasi vielä.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy