Email *
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ ALS VII JOCS FLORALS ESCOLARS DE CATALUNYA (2020)
Termini d'inscripció fins el 15 de març
Dades del centre
Codi de centre *
Titularitat *
Etapa *
Nom del centre *
E-mail del centre *
Localitat *
Servei Educatiu al que pertany el centre
Categories dels treballs
Categoria A
Categoria A: Nombre d'alumnes que han elaborat textos per participar en els Jocs Florals, inclosos aquells que han presentat produccions a la fase territorial i no han quedat finalistes.
Categoria B
Categoria B: Nombre d'alumnes que han elaborat textos per participar en els Jocs Florals, inclosos aquells que han presentat produccions a la fase territorial i no han quedat finalistes.
Categoria C
Categoria C: Nombre d'alumnes que han elaborat textos per participar en els Jocs Florals, inclosos aquells que han presentat produccions a la fase territorial i no han quedat finalistes.
Categoria D
Categoria D: Nombre d'alumnes que han elaborat textos per participar en els Jocs Florals, inclosos aquells que han presentat produccions a la fase territorial i no han quedat finalistes.
Categoria E
Categoria E: Nombre d'alumnes que han elaborat textos per participar en els Jocs Florals, inclosos aquells que han presentat produccions a la fase territorial i no han quedat finalistes.
Categoria F
Categoria F: Nombre d'alumnes que han elaborat textos per participar en els Jocs Florals, inclosos aquells que han presentat produccions a la fase territorial i no han quedat finalistes.
Categoria G
Categoria G: Nombre d'alumnes que han elaborat textos per participar en els Jocs Florals, inclosos aquells que han presentat produccions a la fase territorial i no han quedat finalistes.
Categoria H
Categoria H: Nombre d'alumnes que participen a l'activitat
Dades persona de contacte
Cognoms, Nom *
Observacions
Vist-i-plau de la direcció del Centre *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy