BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN 2015 FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Klumea anunță înregistrarea la concursul Brazilor de Crăciun!
Dragi concurenți, vă dorim creativitate și optimism, viziuni non-conformiste și curaj în zborul imaginației voastre.
Vă rugăm să citiți regulamentul înaine de a completa formularul de înregistrare.

REGULAMENT CONCURS ”BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN” 2015

1.Data limită de completare a acestui formular este 13.11.2015
2. Proiectul este format din 2 etape: Expoziție și Licitație.
Expoziția Brazilor de Crăciun se va desfășura la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, între 20 noiembrie - 10 decembrie 2015.
Balul Brazilor de Crăciun, cu licitație, va avea loc pe 11.12.2015.
3. La concurs se pot înscrie exclusiv studenți ai instituțiilor de învățământ cu profil artistic și artiști profesioniști, fără limită de vârstă.
4. Organizatorii vor accepta în expoziţie maxim 100 de brazi
5. În cazul înscrierii în concurs a mai multor brazi, organizatorii îşi asumă dreptul să facă o preselecţie a celor mai reuşite lucrări.
6. Organizatorii vor accepta în concurs doar brazi cu înălţimea peste 100 cm.
8. Bradul trebuie să fie confecţionat din materiale rezistente şi bine asamblate, astfel încât să nu se deterioreze şi să poată fi uşor transportat.
9. Pentru un mai bun aspect al bradului, autorul lucrării poate să prevadă în construcţia acestuia un sistem de iluminare. Autorul bradului are datoria să testeze iluminarea bradului în momentul transmiterii acestuia la muzeu și să se asigure de funcționalitatea iluminării.
10. Bradul trebuie prezentat la Muzeul de Istorie a Moldovei pe data de 18.11/2015, până la ora 17.00
Adresă: Strada 31 August 1989 121 A, Program: 10:00–18:00, Telefon: +373 22 244 325
11. Pe 11 decembrie, Balul Brazilor de Crăciun va desemna 3 căștigători ai concursului, aleși de un juriu. De asemenea va fi desemnat un câștigător al premilui ”Ales de Public”- lucrarea care va aduna cele mai multe voturi de la vizitatorii expoziţiei, în perioada 20 noiembrie - 10 decembrie, de la MNIM.

Premiul I - 7000 lei + cadouri,
Premiul II - 5000 lei + cadouri,
Premiul III - 2000 lei + cadouri,
Premiul “Ales de Public” - 3000 lei + cadouri

12. Indiferent de suma investițiilor în rechizitele folosite pentru confecționarea bradului, autorul bradului va primi jumătate din suma ridicată din vânzarea lucrării sale. Cealaltă jumătate va merge în fondul proiectului ”Arterapia”
13. Organizatorii încurajează studenţii să încarce pe paginile personale de FB, precum și pe pagina proiectului "Balul Brazilor de Crăciun" și pe paginile personale poze din procesul de lucru cu menţiunea despre expoziţie (20 noiembrie -10 decembrie) şi cu mesajul spre vizitatori să voteze bradul vostru. Pentru o promovare mai eficientă , rugăm să folosiţi hashtagul #balulbrazilor şi #klumea în mesajele şi fotografiile legate de promovarea evenimentului, postate în reţelede socializare.
14. Autorul bradului este responsabil să livreze bradul imediat a doua zi după licitație la adresa cumpărătorului. Ridicarea banilor căștigați din licitația bradului se va face doar după livrarea acestuia la destinație.


Pe 20.11.2015, ora 11.00, studenţii, ai căror brazi participă în proiect, sunt invitaţi să participe la Conferinţa de Presă prilejuită de lansarea expoziţiei.

Vizitatorii Expoziţiei Brazilor de Crăciun vor putea participa la o licitaţie silenţioasă a lucrărilor expuse. Aceasta constă în scrierea, în lista de licitaţie ataşată la brazii expuşi, a sumei pe care vizitatorul este gata să o doneze în favoarea bradului.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:
tel: 079431752, Viorica Nagacevschi, co-fondator KLumea
email: klumeaevents@gmail.com

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question