FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Conferinţa :ZIUA NATIONALA DE PREVENȚIE A SUICIDULUI - 9 NOIEMBRIE 2019

Conferința, care se adresează atât medicilor,farmaciștilor și asistenților sociali, cât și oricărui membru al echipei multidisciplinare ce sprijină persoanele cu risc suicidar, va avea loc în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, jud. Sibiu, în data de 9 noiembrie 2019, în tradiţia conferinţelor organizate de către Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului (ARPS), sub egida IASP, în cadrul manifestărilor ocazionate de Ziua Națională de Prevenție a Suicidului 2019.
Email address *
Completarea acestui formular de înregistrare reprezintă consimțământul dumneavoastră privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul și modul descris în paragraful anterior? *
În acord cu Regulamentul European privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă informăm că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt necesare pentru buna desfășurare a evenimentului. Aceste date vor fi prelucrate doar în acest scop, respectiv asigurarea materialelor conferinței, centralizarea și urmărirea necesarului pentru serviciile logistice, raportarea către organizațiile profesionale, eliberarea certificatelor de participare care atestă participarea dvs. și obținerea creditelor EMC / EFC, ele nefiind transferate, dezvăluite, vândute sau folosite în alte scopuri decât cele declarate.
Required
NUME SI PRENUME *
Your answer
TELEFON *
Your answer
PROFESIA DVS. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy