Проучване на нуждите за доброволчески труд сред партньорите на фондация "Солидарност в действие"
Скъпи приятели!
С настоящия формуляр Ви каним да обмислите нуждите на Вашата организация, свързани с включването на доброволци (местни и чуждестранни) в дейностите, които организирате и планирате.

Фондация "Солидарност в действие" (с. Друган, общ. Радомир) получи акредитация за работа с местни и международни доброволци по програма Евопейски корпус за солидарност в периода 2021-2023 година. Предстои ни да включим в работата си 8 местни и 8 международни доброволци, всеки от които ще полага доброволчески труд в рамките на проекти и инициативи на "Солидарност в действие" и нашите партньорски организации в рамките на 6 месеца.

Това е изключителна възможност да увеличим човешкия си ресурс, да подобрим качеството на изпълняваните и планираните от нас проекти и инициативи в полза на местните общности, с които работим и за каузите, които вярваме, че е важно да развиваме.

Фондация "Солидарност в действие" е колектив от млади хoра с мисия да насърчаваме и спомагаме устойчивото развитие на личности и общности чрез солидарност и колективни действия за постигане на социална промяна. В този дух и с вярата, че да се развиваме заедно и да бъдем солидарни един с друг е пътят към устойчива промяна, искаме да помогнем за развитието на организационния капацитет и изпълнението на дейностите и на други организации, споделящи нашите ценности.

Затова Ви каним да се включите в нашата Солидарна мрежа за взаимно сътрудничество и споделяне на човешки и други ресурси. Като член на мрежата ще получите възможността да се възползвате от доброволческия капацитет на "Солидарност в действие", както и на подкрепа за повишаването на организационния Ви капацитет, информация за предстоящи възможности за финансиране и разширяване на въздействието и досега до нови публики на Вашите инициативи.

Участието в мрежата е доброволно, базира се на принципите на солидарност и споделяне на наличните ресурси и не е обвързано с никакви финансови условия.

За повече информация можете да се свържете с Маги Назер, изпълнителен директор на фондация "Солидарност в действие", тел. 0889925804, e-mail: hello@solidarityworks.eu

Екипът ни ще се свърже с всички заинтересовани за планиране на следващите стъпки по изготвянето на програмата с дейности, в които ще се включат доброволците ни до края на месец Октомври, но можете да се включите в Солидарната мрежа и на по-късен етап.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име на организацията *
Лице за контакт *
Телефон за контакт *
И-мейл за контакт *
Сайт на организацията (или линк към social media страница/профил)
С какво се занимава организацията накратко? (текст на английски или български език) *
Моля, опишете с какъв тип задачи бихте ангажирали доброволци в рамките на Вашите дейности? *
С какви доброволци предпочитате да работите? *
Колко често имате нужда от съдействието на доброволци? *
С какво включването на доброволци би повишило качеството на работата на Вашата организация или предоставяните от Вас услуги на местните общности? *
С какво включването на доброволци във Вашите дейности би допринесло за развитието на доброволците? *
Работили ли сте преди с доброволци? *
Required
Съгласни ли сте да се включите в Солидарната мрежа, инициирана от фондация "Солидарност в действие" за взаимно сътрудничество и споделяне на човешки и други ресурси? Като член на мрежата получавате възможността да се възползвате от доброволческия капацитет на "Солидарност в действие", подкрепа за повишаването на организационния Ви капацитет и разширяването на досега до нови публики на Вашите инициативи. Участието в мрежата е доброволно, базира се на принципите на солидарност, споделяне на наличните ресурси и разширяване на обсега на въздействието, което заедно можем да постигнем и не е обвързано с никакви финансови условия. *
Давате ли съгласието си фондация "Солидарност в действие" да съхранява и използва предоставената в настоящия формуляр информация за организирането на споделянето на човешки (доброволчески) ресурси в Солидарната Мрежа и за допълнително уточняване на нуждите на Вашата организация и включването на местни и международни доброволци във Вашите дейности? *
Поле за коментари и въпроси :)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy