Overstappen naar de intermediate klasse en meting nieuwe honden
Vanaf 2020 wordt er een hoogte klasse toegevoegd aan de huidige indeling , de intermediate klasse.
Deze klasse is optioneel voor honden vanaf 43 cm tot 50 cm. Het is dus ook mogelijk om in de large klasse te blijven lopen.
De spronghoogte voor de intermediate klasse zal 50 cm zijn. De hoogte van de band en de breedte sprong zijn gelijk aan de large klasse.
In de veteranen klasse wordt er geen verschil gemaakt in spronghoogte tussen de intermediate en de large. Voor beide hoogteklassen geldt een spronghoogte van 40 cm.

Overstappen naar de intermediate klasse is definitief. Na de meting dient men direct een definitieve keuze te maken in welke klasse men uit wilt komen.

Alle combinaties die nu in de large klasse lopen en die over willen stappen naar de intermediate klasse kunnen dit middels dit formulier kenbaar maken.

Er zal tijdens het komend kampioenschap de mogelijkheid zijn om de hond te laten meten.
Graag zouden wij de mensen die de mogelijkheid hebben om de hond te laten meten tijdens het kampioenschap vragen hier ook gebruik van te maken. Zodat we niet alle metingen hoeven te doen tijdens de eerste competitie wedstrijd.

De meting zal gedaan worden dmv een boogje. Bij twijfel zal een 2e en evt 3e persoon aangewezen worden om te meten.
Honden die al een FCI licentie hebben en gemeten zijn daar , hoeven niet opnieuw gemeten te worden. Je dient dan het werkboekje van de hond mee te nemen.
Je mag ook de hond opnieuw laten meten door de ARL , in dat geval zal de meting door de ARL bindend zijn.

De handler is er zelf verantwoordelijk voor dat de hond zich goed laat meten. Honden die zich niet goed laten meten zullen bij twijfel in de hogere hoogteklasse geplaatst worden.

Ook voor de mensen die een nieuwe licentie hebben aangevraagd voor een hond die nog niet bij de arl heeft gelopen is het mogelijk om hun hond te laten meten tijdens de kampioenschapswedstrijd.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
De meting betreft
Clear selection
Naam handler *
Naam hond
Licentienummer hond
Ik wil mijn hond laten meten:
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy