Efectes del Covid-19 al sector de l'Educació Ambiental
Davant de la situació que estem vivint actualment amb la declaració d’emergència sanitària pels efectes del COVID-19, des de la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) volem recollir els efectes que està tenint en la vostra activitat com entitats, empreses i persones autònomes que us dediqueu a l’educació ambiental.

Disposar d'aquesta informació ens permetrà tenir una radiografia de la situació i poder elaborar un informe com a col·lectiu per evidenciar l'impacte de la crisi en el sector professional de l'educació ambiental.

El termini per respondre el formulari finalitza el 31 de maig a les 15h.
La teva participació és important, agraïm per avançat la teva col·laboració!

Compromís de confidencialitat: adoptarem les mesures oportunes per protegir la confidencialitat conforme la Llei 3/2018 del 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, del Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el tractament de les dades personals i de lliure circulació d’aquestes dades.

Et comuniquem que el tractament de les teves dades és per a l'elaboració d'un informe sobre la situació del sector professional de l'educació ambiental davant l'emergència sanitària per Covid-19. Les dades necessàries per aquest estudi seran codificades per l’equip de treball, de manera que la informació no pugui ser atribuïda a cada persona participant i siguin anònimes. Les teves respostes es faran servir de forma agregada per publicacions i comunicacions; la conservació d’aquestes dades finalitzarà un cop es publiqui l’informe que es pretén elaborar. Pots exercitar el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-te a scea@scea.cat. (Més informació: https://bit.ly/2YdCguk)

*
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy