Haku Akiconin vastuutehtäviin
Akiconin coniteaan haetaan nyt lisää osaavia, motivoituneita ja tiimihenkisiä järjestäjiä, jotta seuraavan tapahtuman järjestäminen onnistuisi!

Akiconin järjestysporukka (tuttavallisemmin conitea) on joukko vapaaehtoisia, jotka työskentelevät ja ovat vastuussa tietystä conia koskevasta osa-alueesta (vastuualue). Vaikka jokaisella on vastuullaan oma vastuualueensa, me toimimme järjestysporukkana yhdessä toisia tukien ja auttaen - yksin ei siis joudu mitään hommaa tekemään!

Ohjeistamme jokaista uutta conitealaista pulmatilanteissa aina alusta loppuun. Kokemusta ei siis hommasta tarvitse olla, kunhan:
- olet 16-vuotias tai vanhempi,
- koet pystyväsi hoitamaan sinulle annetun homman loppuun asti kunnialla,
- osaat toimia ryhmässä (vaikket välttämättä olisi kaikista ulospäinsuuntautunein), ja
- olet yhtä innossasi coneista kuten mekin!
HUOMIO!
Tämän lomakkeen täyttäessään hakija antaa aktiivisen suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn Haku Akiconin vastuutehtäviin Akicon 2020 -rekisterin määrittelemällä tavalla ja rekisterin määrittelemään tarkoitukseen. Haku Akiconin vastuutehtäviin Akicon 2020 -rekisterin rekisteriseloste on saatavissa pyydettäessä osoitteesta: akicon.pj@gmail.com. Myös muut lisäkysymykset voi lähettää kyseiseen sähköpostiosoitteeseen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy