Påmelding til monologworkshop med Jeff Pedersen
Sku:Vest er stolte av å presentere vårt pilotprosjekt: «Mono» - monologkurs for skuespillere på Vestlandet.

Foreningen Sku:Vest er startet opp av skuespillerne Lina Taule Fjørtoft og Raymond Corrado Knutsen og har som formål å jobbe for et samlet, aktivt og synlig miljø blandt profesjonelle skuespillere som bor og har hovedvirke i Bergen og omegn. Gjennom vårt prosjekt «Mono» ønsker vi å skape et tettere bånd mellom skuespillere og instruktører på Vestlandet.

Første instruktør ut er: Jeff Pedersen

Jeff Pedersen er en amerikansk skuespiller, regissør og kampkoreograf med tilhold i Sogn og Fjordane.

Han har spilt med bl.a. Tom Hanks, Meg Ryan, Mark Rylance og Stephen Fry og har jobbet ved institusjoner som Bergen Nasjonale Opera, Det Norske Teater, SoFT, the Old Vic Theatre i London og Off-Broadway-teatre i New York.

Hen hadde i 2018 regi på "Det Gule Tapetet", en site-specific forestilling i et gammelt sanatorium i Luster (Harastølen) som gjorde suksess i Sogn og Fjordane.

Jeff har sin bakgrunn fra Meisner- teknikk og kommer til å ha dette som utgangspunkt for sitt arbeid med deltakerne på workshopen. (Mer info om Jeff: www.jeffpedersen.no)

Det ønskes at påmeldte stiller med egne tekster som er lært tørt, slik at man sammen kan utforske og utvikle tekstene. Det må være tekster som tar maks fem minutter å fremføre. Tema denne gang er VESTLANDSDRAMATIKK. Her står deltakerne fritt til å velge tekster ut fra hva de assosierer med dette tema. I tillegg er det mulig for deltagerne å gå i dialog med Jeff om tekstvalg i forkant av workshop'en.


Workshopen blir holdt 8.-10. mai på Cornerteateret i Bergen. Foreløpig timeplan:

Ons 8.5. kl 13:00-16:00 og 17:00-20:00 (kveldsøkt i annet lokale enn Corner)
Tor 9.5 kl 9:30-12:30 og 13:00-16:00
Fre 10.5 kl 9:30-12:30 og 13:00-16:00

Resultat av arbeidet vil vises for publikum på barscenen ved Hordaland Teater ONSDAG 15. MAI kl. 21:30.
Dersom vi får flere påmeldinger enn det er plass til på kurset vil vi trekke deltagerne tilfeldig blant alle påmeldte. Frist for påmelding er 26.03. Den 27.03 vil alle som er påmeldt motta svar på om de har fått plass og betalingsinformasjon.

Pris:

Medlemmer av Proscen*: 900,-
 (Ønsker du å bli medlem? Gå til proscen.no)
Medlemmer av NSF som ikke er medlem av Proscen: 1000,-

For ikke-medlem av NSF eller Proscen*: 1100,-
* (må dokumentere treårig skuespillerutdanning eller tre års profesjonell arbeidserfaring innen skuespill som hovedbeskjeftigelse)

Send mail til sku.vest@gmail.com dersom du har noen spørsmål. Om du ønsker å delta men ikke kan være med på alle arbeidsøktene kan du kontakte oss, så prøver vi å løse dette på best mulig måte.

Beste hilsener,

Lina Taule Fjørtoft og Raymond Corrado Knutsen

Sku:Vest
Email *
Navn *
Medlem i NSF? *
Hvis "nei" i forrige spørsmål, skriv kort om utdanning og/eller profesjonell erfaring og legg ved CV/Vitnemål i en e-post til sku.vest@gmail.com
Medlem i Proscen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy