"Només ens sentim reconeguts pels altres quan es tenen en compte les nostres demandes..."
El pròxim 1 de març de 2018 es va a presentar oficialment la Guia d'Educació Ambiental per a la Comunitat Valenciana, que portarà el nom EDUCACIÓ AMBIENTAL EN RUTA (EAR)

AVEDAM estarà en la presentació d'aquest document en una taula en la qual volem APORTAR LA VISIÓ I LES DEMANDES QUE EL COL·LECTIU D'EDUCADORES I EDUCADORS AMBIENTALS DE LA COMUNITAT TÉ RESPECTE A AQUEST DOCUMENT.

Et demanem que dónes la teua opinió, que ens digues que esperes d'un document com la EAR, i que demandes del col·lectiu s'han d'abordar a partir d'ara amb aquest document marc.

No t'anem a demanar que lliges tot el document (ho deixem al teu criteri) però et deixem l'enllaç per a la seua descàrrega. Si et demanem que ens faces arribar els teus comentaris a través d'aquest qüestionari.
http://www.agroambient.gva.es/web/ceacv/documento-marco

Salutacions i moltes gràcies pel temps que has dedicat.

Email address *
Et dediques professionalment a l'educació ambiental en aquests moments?
Coneixies aquest document? Abans tenia el nom d'Estratègia Valenciana d'Educació Ambiental i Desenvolupament Sostenible.
Quin paper crees que pot tenir un document com aquest per al col·lectiu de persones educadores i educadors ambientals a la Comunitat Valenciana?
Your answer
Quin t'agradaria que tinguera?
Your answer
I en general, què pot suposar per a la societat valenciana?
Your answer
Moltes gràcies pel temps que has dedicat
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms