STOP nieuwbouw Kaasmarkt
De gemeente Leiden wil de Kaasmarkt volbouwen met woningen. Hiermee verdwijnen onnodig parkeerplaatsen, uitzicht, bomen, bereikbaarheid, wooncomfort. Ook vervallen de mogelijkheden om onze woonomgeving te verfraaien/uit te breiden met bijvoorbeeld meer groen en verzorgde bestrating aan de Oude Rijn/Kaasmarkt. Met de nieuwbouwwoningen zet het veralmeriseren (Almere) door in het oude stadscentrum en dat is ongewenst.

Meer over de plannen: https://gemeente.leiden.nl/bestuur/denk-en-doe-mee/inspraak/

Op korte termijn sluit de inspraak voor iedereen, er is snel actie noodzakelijk. We raden iedereen aan bij beide dagen aanwezig te zijn en/of dit inspraakformulier in te vullen.
- Aanstaande zondagmiddag 13 oktober om 12:00 uur is er een informele bijeenkomst voor alle bewoners (Pancras-west en Maredorp) en belanghebbenden. Deze is in De Twee Spieghels, Nieuwstraat 11.
- Dinsdag 15 oktober van 17:00-19:00 uur is er een inloop bijeenkomst georganiseerd door de gemeente Leiden voor alle bewoners (Pancras-west en Maredorp) en belanghebbenden. Deze is in Kunsthuis Leiden, Nieuwstraat 35.

Hartelijke groeten, Colin van Gestel (Hooigracht 106a) en Eric ‘t Mannetje (Oude Rijn 116a)
Email address *
Huidige bebouwingsplannen Kaasmarkt
Impact van de nieuwbouw Kaasmarkt in 3D
Ik ben tegen de nieuwbouw van de kade Kaasmarkt/Oude Rijn *
Ik ben tegen elke vorm van nieuwbouw op de Kaasmarkt *
Op welke dagen ben je aanwezig? *
Required
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy